nogometni super bowl

Cijene ulaznica za El Clásico u Miamiju i do 20.000 dolara!?

Sport / Flash | 16. 03. 2017. u 06:37 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cijene ulaznica za prvi El Clásico izvan Španjolske u povijesti uopće, dostižu enormne iznose - čak do 20.000 dolara!

Na StubHubu se cijene za utakmicu zakazanu na Hard Rock Stadiumu u Miamiju kreću u rasponu od 640 do 20.000 dolara.

U svakom slučaju su to cijene koje se trgovci nadaju postići za ovaj susret najvećih španjolskih klubova, zakazan za 29. srpnja.

Reseler StubHub je u svojoj ponudi za mjesta na samome vrhu, dakle za ptičju perspektivu zatražio 640 dolara, dok najbolja mjesta koštaju i do 20.000 dolara.

StubHub pak napominje kako je najbolja opcija kupiti pakete ulaznica (dvije ili četiri), već od 5.400 dolara na dobroj klupskoj poziciji.

Zanimljivo je da ulaznice ne idu u pretprodaju prije 17. ožujka, a redovita prodaja kreće 20. ožujka.

Ima puno nepoznanica u vezi s načinom prodaje ulaznica, a posebno s obzirom na navedene cijene kod preprodavača. Postavlja se pitanje kako će oni doći do ulaznica, ako je prodaja javna.

Inače, organizator ove utakmice, Relevant Sports, imao je namjeru većinu ulaznica ponuditi po 'pristupačnoj' cijeni od 200 dolara, s opcijom smanjenja na 150. Samo VIP sjedala imala bi cijenu do tisuću dolara, zamislili su prvobitno organizatori.
Sad kad su vidjeli koliko su ljubitelji nogometa spremni platiti, vjerojatno su svjesni koliko su novca objektivno 'držali' u rukama i nije isključeno da će pokušati s promjenama cijena.

"Susret između Reala i Barcelone je najbolja utakmica na svijetu, najposebniji okršaj koji ljubitelji nogometa mogu doživjeti", kaže Realov menadžer Emilio Butragueño.

Neki su prodavači na StubHubu to, očito je, i sami odavno zaključili.

Kopirati
Drag cursor here to close