????????

Četnici(!?) na stadionu ''Georgios Karaiskakis''

Sport / Flash | 14. 11. 2016. u 07:20 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Derbi utakmica skupine ''H'' kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo “Rusija 2018“ između Grčke i Bosne i Hercegovine igrao se u neprijateljskoj atmosferi domaćih navijača koji su zvižducima propratili intoniranje himne BiH.

Neposredno prije susreta došlo je do naguravanja navijača, što su redari brzom intervencijom riješili, ali domaći grčki navijači su nastavili s provokacijama te su zvižducima propratili cijeli tijek intoniranja himne BiH.

Reporter Anadolije javio je kako su grčki navijači na stadionu ''Georgios Karaiskakis'' na nekoliko mjesta na tribinama istaknuli simbole četničkog pokreta, a iza gola golmana bh. tima Asmira Begovića stajao je i transparent sa skandaloznom porukom ''Nož, žica, Srebrenica''.

Sredinom poluvremena grčki navijači su pokušali preći na dio tribina sa bh. navijačima, ali je incident spriječen novom intervencijom redara.

Revoltirani navijači Bosne i Hercegovine su u 32. minuti meča, nakon postignutog gola Miralema Pjanića zapalili nekoliko baklji i bacili ih ka tribinama na kojima su bili grčki navijači, no i ta situacija je riješena intervencijom nadležnih službi na stadionu.

Kopirati
Drag cursor here to close