miloš mrdić

Četiri zlata za JK Hercegovac u Trebinju

Sport / Flash | 29. 02. 2016. u 08:12 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovog vikenda održan je memorijalni turnir 'Miloš Mrdić' u Trebinju. Na turniru je sudjelovalo preko 500 džudaša iz zemalja regije (CG, HRV, SRB i BiH). Judo klub Hercegovac se predstavio na ovom turniru s 20 natjecatelja, a osvojio je 11 odličja i to četiri zlata, dva srebra i pet bronci.

Osvajači medalja:
ZLATA: Gabrijela Raič, Nina Artuković, Mario Novak, Nina Grubišić Čabo
SREBRA: Lana Artuković, Nika Zovko
BRONCE: Ivano Đinkić, Ina Ravlić, Nina Artuković (nastup u starijoj konkurenciji), Lana Čović Stanić, Anja Marić.

Po dvije pobjede i dva poraza skupili su Dragan Paol Senkić, David Filipović, Filip Aničić, Rino Vrljić, Petra Mandlbaum te su tako zauzeli peto mjesto u svojim kategorijama gdje je bilo i preko 20 džudaša.

Na turniru su za Hercegovac još nastupili: Morana Kovač, Antonio Arapović, David Senkić, Zdenko Kukić i Luka Bubalo no ovaj put nisu imali sreće da naprave zapaženiji rezultat.

Hercegovac nastavlja s pripremama za državno prvenstvo, a osim priprema za državno prvenstvo Hercegovac će ovaj mjesec i raditi pripreme za polaganje za više pojaseve, te će krajem mjeseca pred komisiju izaći oko 60-ak džudaša i pokušati dobiti viši rang.

Među ovih 60 je i dugogodišnji član Hercegovca Borna Grubišić koji će polagati za majstorski pojas. Ukoliko uspješno položi test on će biti čak šesti član Hercegovca s majstorskim pojasom, priopćeno je iz kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close