Streetball Čapljina 2014

Čapljinci uživali u atraktivnim zakucavanjima, tricama, uličnoj košarci...

Sport / Flash | 20. 07. 2014. u 10:21 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na sportskom centru u Čapljini jučer je održan turnir u Streetballu na kojem je nastupilo 17 ekipa, a osim domaćih ekipa iz Čapljine na turniru su sudjelovale ekipe iz Mostara, Širokog Brijega, Makarske, Sarajeva, Viteza...

Zbog kvalitetnih utakmica turnir je potrajao do dugo u noć, pa se tako finalna utakmica završila kasno navečer.

Titulu pobjednika ponijela je ekipa ''Lubura izrada'' iz Širokog Brijega, koja je u finalu bila bolja od ekipe ''Ecos Romari''

Prije finalnih utakmica održano je natjecanje u izvođenju trica i zakucavanju. Najbolji u zakucavanju bio je Davor Karamatić, dok je pobjedu u izvođenju trica odnio Josip Filipović.

U uzbudljivom finalu, ekipa ''Lubura izrada'' iz Širokog Brijega pobijedila je ekipu ''Ecos Romari''. Utakmica je opravdala naziv finala, a više od 500 okupljenih gledatelja uživalo je u odličnim potezima. Inače, ovo je treći put zaredom da ekipa ''Lubura izrada'' osvaja Streetball turnir u Čapljini.

Nagrade najboljima uručio je načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić, koji je glavni pokrovitelj ovoga turnira, dok je Čapljinski portal glavni medijski pokrovitelj, treću godinu zaredom.

Prvoplasiranoj ekipi pripala je nagrada od 800 KM i canoe safari s ručkom, drugoplasiranoj ekipi dodijeljeno je 600 KM i večera za 4 osobe, dok je nagrada za trećeplasiranu ekipu iznosila 400 KM i večera za 4 osobe.

Kopirati
Drag cursor here to close