Osam ekipa

Čapljinci organizirali humanitarni turnir za sumještanina Marinka Nikšu

Sport / Flash | 05. 06. 2013. u 14:48 J.Z.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veterani Malonogometnog kluba Zvirovići/Prćavci (Čapljina) organizirali su humanitarni turnir koji se održava za njihovog sumještanina Marinka Nikšu, kojemu je u ovome trenutku potrebna pomoć zbog zdravstvenih poteškoća, odnosno kojemu je potrebna pomoć kako bi nastavio liječenje.

Na turniru sudjeluje osam ekipa: Studenci, Općina Čapljina, Zvirovići/Prćavci, Dretelj, Trebižat, Stubica, MNK Čapljina i Svitava.

Samim odazivom na turnir ove ekipe pokazale su svoju spremnost da pomognu potrebnima, na čemu im se Organicijski odbor posebno zahvalio.

''Želimo se posebno zahvaliti načelniku općine Čapljina dr. Smiljanu Vidiću, koji se veoma rado odazvao pozivu i u potpunosti nas podržao, kako kroz sportski dio, učešćem ekipe Općina Čapljina, tako i kroz financijski dio, odnosno uplatom vrijedne donacije, na čemu mu se kao i ostalim sponzorima zahvaljujem.

Svima nama želimo da ovaj turnir protekne u duhu humanosti i prijateljstva, u koju svrhu je i organiziran'', poručeno je otvaranju turnira.

Prve večeri turnira odigrane su četiri utakmice. Utakmica ''Studenci'' - ''Općina Čapljina'' završila je u regularnom dijelu 0:0, a u izvođenju penala bolja je bila ekipa ''Općina Čapljina'', koja je slavila sa 3:2. Zvirovići/Prćavci nadigrali su Dretelj s 3:0, Trebižat je bio bolji od Stubice sa 4:1, dok je MNK Čapljina nadigrala Svitavu sa 5:0.

Polufinale se igra večeras (05. lipnja), a prva utakmica na rasporedu je u 20:30 sati nastupaju Zvirovići/Prćavci - Općina Čapljina, dok će se u drugoj utakmici u 21:30 sati sastati Trebižat - MNK Čapljina.

Kopirati
Drag cursor here to close