Neosnovana

Brzinski oformljena Komisija za žalbe odbila Hajduk

Sport / Flash | 13. 12. 2014. u 09:06 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je HNS aktivirao članove Odbora za hitnost, koji su oformili Komisiju za žalbe, ta Komisija odbila je žalbu Hajduka te je rezultat neodigranog derbija ostao 3:0 za Dinamo.

HNS je prvo ujutro aktivirao članove Odbora za hitnost kako bi se riješila situacija u Komisiji za žalbe. Naime, Tomislav Grahovac i Mate Matić podnijeli su ostavke na dužnost u Komisiji pa se prije dva dana zbog nedostatka kvoruma Komisija nije mogla ni sastati.

Zbog toga je Odbor za hitnost prvo odlučio prvo oformiti novu Komisiju za žalbe s nova dva člana.

Odbor za hitnost HNS-a je na osobne zahtjeve razriješio Tomislava Grahovca, Matu Matića i Živka Slijepčevića dužnosti u Komisiji za žalbe. Za nove članove Komisije za žalbe imenovani su Davor Blašković i Stipe Cvitanović, a imenovani su na razdoblje do isteka mandata trenutnog saziva Izvršnog odbora HNS-a. Odluka stupa na snagu danom donošenja, stoji u priopćenju HNS-a.

Novooformljena Komisija odmah se sastala, jer je rok za odgovor na žalbu Hajduka bio sutra. Komisija se vrlo brzo upoznala s predmetom te je odlučila odbiti žalbu Hajduka kao neosnovanu.

Komisija za žalbe jednoglasno je donijela odluku da se žalba HNK Hajduka odbije kao neosnovana te je time potvrđena odluka povjerenika natjecanja, stoji u priopćenju HNS-a.

Hajduk još uvijek čeka na odluku Disciplinskog suca HNL-a Krešimira Vlajčevića, koji će odlučiti hoće li Hajduk još dodatno kazniti, kao i tome hoće li biti kažnjeni i neki predstavnici Hajduka.

Kopirati
Drag cursor here to close