City Games

Brotnjo pobjednik Jadranskih igara odigranih u Neumu

Sport / Flash | 10. 08. 2016. u 07:04 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ekipa Brotnjo napravila je fantastičan uspjeh u bosanskohercegovačkom finalu City Games (Jadranskih igara) i osvojila natjecanje u Neumu, te se plasirala u veliko međunarodno City Games finale koje će se održati 3. rujna u Biogradu na Moru.

Za Brotnjo u Neumu su nastupili Ivan Buntić, Josip Pehar, Marko Martinović, Davor Doko, Viktor Planinić, Jelena Zovko, Marija Grgić i Petra Grgić, a ekipa Brotnja, nakon što je najvećim dijelom natjecanja ekipa Neuma bila u vodstvu, u posljednjem natjecanju – potezanju konopa, uspjela je preokrenuti rezultat i pobijediti na natjecanju koje se odvijalo na neumskoj Sunačanoj obali i na kojemu je nastupilo sedam ekipa.

Premijerni nastup, ekipa Brotnja na Jadranskim igrama imala je prošle godine, a tada su mladi sportaši iz općine Čitluk osvojili drugo mjesto. Na prvom natjecanju članovi ekipe upoznali su se s disciplinama natjecanje koje su spoj tradicionalnih i modernih natjecanja u moru i na obali pa su bili i spremniji za ovogodišnji nastup.

"Pripremali smo se mjesec dana i mislim da smo zasluženo osvojili prvo mjesto večeras. U finalu u Biogradu ćemo dati sve od sebe", kratko je prokomentirao Davor Doko nakon završetka natjecanja.

Ekipa Brotnja osvojila je prvo mjesto s 51 osvojenim bodom, dok su drugo mjesto osvojili natjecatelji iz Neuma. Na prošlogodišnjem finalu najboljom se pokazala ekipa Neuma, Neumljani su se ove godine morali zadovoljiti drugim mjesto, a iza njih u poretku su bili ekipa Plina (Ploče), Majkovi (Mostar), Čelik (Zenica), Tinčići (Posušje) i Sarajevo.

Kopirati
Drag cursor here to close