kup vinko šamarlić

Borsi 24 odličje i prvo mjesto

Sport / Flash | 22. 11. 2015. u 13:20 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Džudaši mostarske Borse nastupili su na 23. Međunarodnom judo turniru "Kup Vinko Šamarlić" i osvojili novih 24 odličja, što je ukupno čak 535 odličja u ovoj tekućoj godini sa 55 turnira iz 16 zemalja ove godine.

"Kup Vinko Šamarlić" organizirao je Judo klub "Željezničar" iz Sarajeva, a ove je godine okupio oko 300 natjecatelja iz 30-tak klubova iz Crne Gore, Srbije i BiH.

Mladi natjecatelji Borse nastupali su u kategorijama svojih uzrasta i starijih te su se mnogi od njih okitili odličjima u obje kategorije. Josipa Brvenik proglašena je najboljom natjecateljicom turnira u uzrastima starijih djevojčica, dok je Marija Zelenika proglašena najboljom natjecateljicom turnira u uzrastu juniorki. U sveukupnom poretku judo klub Borsa je zauzeo 1. mjesto.

ZLATO: Josipa Brvenik (zlato i u konkurenciji starijih), Marija Zelenika (zlato i u konkurenciji starijih), Ivana Šunjić, Helena Čule i Ivana Šarić.

SREBRO: Sara Prkačin, Nika Miličević, Darija Faletar (srebro i u konkurenciji starijih), Helena Čule (u konkurenciji starijih).

BRONCA: Sara Prkačin (u konkurenciji starijih), Nika Miličević (u konkurenciji starijih), Domagoj Jozeljić (bronca i u konkurenciji starijih), Ivana Šarić (u konkurenciji starijih), Ana Ujdur (bronca i u konkurenciji starijih), Filip Kolobarić, Filip Ivanković, Karlo Tomas (bronca i u konkurenciji starijih), Ivana Šunjić (u konkurenciji starijih).

Kopirati
Drag cursor here to close