Memorijal mario zebić

Borsi 23 medalje u Kaštelima

Sport / Flash | 10. 05. 2015. u 08:42 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Judo klub "Borsa" iz Mostara ovog je vikenda nastupio na 15. međunarodnom i memorijalnom džudo turniru "Mario Zebić".

Turnir je održan u gradskoj sportskoj dvorani u Kaštel Sućurcu, a okupio je oko 400 natjecatelja iz 28 klubova i devet zemalja (Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Slovenija, Italija, Austrija, Novi Zeland, Kosovo, Albanija).

Judo klub "Borsa" opet je bio vrlo uspješan osvojivši 22 medalje od kojih je čak 10 zlatnih. U ukupnom poretku Borsa je zauzela 4. mjesto sa 101 bodem. Ispred Borse je bio domaćin JK Dalmacijacement (200), JK Pujanke iz Splita (139) te JK Solin (113).

"Hrpe medalja koje svaki vikend donosimo u grad dokaz su samo kvalitetnog rada i ugodne atmosfere u našem klubu ali ono najbitnije za nas jeste djecu usmjeravati u sport i zdrav način života, socijalizirajući ih i ukazujući im na prave i istinske kvalitete života. Medalje nisu toliko značajne koliko je bitno djecu usmjeriti pravim putem u ovom 21. stoljeću. To ima najveći sjaj u sebi", priopćili su treneri Borse, Franjo Zadro i Miljenko Vidović.

Natjecatelji Borse danas nastupaju u Nizozemskoj u gradu Mierlu. Na natjecanju sudjeluje preko 1300 natjecatelja iz preko 150 klubova.

Osvajači medalja na turniru 'Mario Zebić'
ZLATO:
Marija Zelenika (zlato i u konkurenciji starijih), Domagoj Pušić (zlato i u konkurenciji starijih), Jozo Zovko, Monika Zadro (zlato i u konkurenciji starijih), Petra Zovko, Mirko Zelenika, Sara Prkačin.

SREBRO:
Tiho Bevanda, Lana Rozić, Tomislav Martinović.

BRONCA:
Petra Zovko (konkurenciji starijih), Mirko Zelenika (konkurenciji starijih), Lana Rozić (konkurenciji starijih), Sara Prkačin (konkurenciji starijih), Jozo Zovko (konkurencijis tarijih), Fran Marušić, Marita Marušić, Martino Ćorić (bronca i u konkurenciji starijih), Filip Ivanković.

Kopirati
Drag cursor here to close