Posjeta

Bivši nogometni kapetan Japana dolazi u Mostar

Sport / Flash | 07. 01. 2017. u 13:23 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši kapetan nogometne reprezentacije Japana i predsjednik Fondacije 'Mali Most' Tsuneyasu Miyamoto dolazi u Mostar i ovom prilikom će u pratnji predsjednika Sportskog saveza Grada Mostara Hasana Šišića i generalne tajnice Mirjane Bošnjak posjetiti SC 'Kantarevac'

'Kantarevac' je i obnovljen zahvaljujući upravo Miyamotovoj inicijativi i želji da ovo mjesto bude sjedište Fondacije i Sportske akademije 'Mali Most'. Dolazak Miyamota očekuje se u ponedjeljak, 9.1.2017. g. u 12 sati na SC 'Kantarevac'.

Isti dan u Arena sport centru sa početkom u 17 sati Miyamoto će uraditi trening sa djecom, članovima Sportske akademije 'Mali Most'.

U utorak sa početkom u 10 sati u Gradskoj vijećnici planirano je predavanje za studente sporta, trenere i sportske radnike 'Iskustvo i praksa Tsuneyasu Miyamota kao profesionalnog nogometaša, kapetana reprezentacije Japana, magistra FIFA master studija, trenera kluba Gamba Osaka i predsjednika Fondacije Mali Most' nakon čega će biti upriličena diskusija sa prisutnima , a u 12:30 sati planiran je trening u Arena sport centru sa osnovcima mostarskih škola.

Kopirati
Drag cursor here to close