Mali nogomet

BiH pobijedila Crnu Goru

Sport / Flash | 27. 02. 2013. u 08:15 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u futsalu pobijedila je Crnu Goru s 3:1 u prijateljskom susretu odigranom sinoć u Čitluku.

Bh. reprezentacija povela je u 3. minuti golom Nermina Kahvedžića. Na 2:0 povisio je Dražen Novoselac u 18. minuti, dok je treći pogodak postigao Kristijan Pantić u 31. minuti. Jedini pogodak za Crnu Goru postigao je Zoran Barović u 40. minuti utakmice.

"Zadovoljan sam prikazanom igrom i pobjedom iako rezultat u ovom susretu nije bio imperativ. Svi igrači su dobili priliku u ovom meču i odigrali sasvim korektno. U drugom poluvremenu obrana možda nije bila na nivou kao u prvom jer smo rano ušli u problem s prekršajima, pa smo morali biti malo oprezniji", rekao je izbornik reprezentacije BiH Boro Matan.

Za BiH su nastupili: Omerbegović, Šunjić, Matan, Mulahmetović, Radmilović, Pantić, Novoselac, Bevanda, Devušić, Aladžić, Kahvedžić, Galić i Mičeta.

Crna Gora: Despotović, Ćalasan, Barović, Perović, Dondić, Bajović, Jovanović, Vukčević, Mugoša, Novović, Bošković, Zeković, Junčaj.

Kopirati
Drag cursor here to close