ep u mini-nogometu

BiH nakon jedanaesteraca izgubila od Hrvatske u polufinalu

Sport / Flash | 26. 09. 2015. u 15:57 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska reprezentacija u mini-nogometu plasirala se u finale Europskog prvenstva koje se održava u Vrsaru nakon što su boljim izvođenjem kaznenih udaraca svladali reprezentaciju Bosne i Hercegovine sa 3:2

Domaćin će se večeras se u 21 sat boriti za zlato protiv Rumunjske koja je u prvom polufinalu, također nakon kaznenih udaraca, svladala Češku sa 3:2. U utakmici za treće mjesto u 19,30 igraju reprezentacije Češke i BiH.

Rezultat nakon 40 minuta regularnog dijela između Hrvatske i BiH bio je 1:1, a prvi su u vodstvo došli reprezentativci BiH pogotkom kojeg je već u 2. minuti postigao Goran Lovrinović, da bi u 9. minuti izjednačio Alen Herceg.

Kako do kraja susreta više nije bilo pogotka prišlo se izvođenju kaznenih udaraca. S udaljenosti od šest metara u prvoj seriji Lovrinec je pogodio za Hrvatsku, a Lovrinović za BiH.

U drugoj seriji Orlović promašuje okvir vratiju, a Jukić pogađa stativu, pa je o pobjedniku odlučivala treća serija udaraca.

U njoj je Smok dao gol za Hrvatsku, a domaći vratar Marko Habazin obranio udarac najboljeg strijelca BiH Marka Vujice i time odveo Hrvatsku u finale.

Kopirati
Drag cursor here to close