Mostar-Čitluk-Ljubuški

Biciklističko hodočašće svetom Anti

Sport / Flash | 05. 06. 2017. u 05:28 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji studija fizičke kulture - FPMOZ, Društva pedagoga TZK Ljubuški, te biciklističkih klubova Mostar, Brotnjo, i Ljubuški u nedjelju 11.6. održati će se deveto biciklističko hodočašće u čast sv. Ante.

Biciklisti će iz Mostara prema Ljubuškom krenuti u 9.00 sati ispred Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača. U 10:30 sati planiran je polazak iz Čitluka sa pristiglim biciklistima iz Mostara te se ruta dalje nastavlja prema Međugorju uz kratko zadržavanje ispred crkve sv. Jakova, priopćeno je.

Dalje se nastavlja ispod Križevca preko Miletine i Crnopoda do Humca i svetišta sv. Ante gdje će uslijediti blagoslov i kratka molitva.

Druženje će se nakon toga nastaviti u restoranu "Mandića jaz" koji se nalazi na Čeveljuši, prekrasnom mjestu uz rijeku Trebižet, priopćeno je.

Ovo biciklističko hodočašće okuplja veliki broj biciklista iz svih biciklističkih kubova Hercegovine pod sloganom „Zdrav duh u zdravom tijelu“ a cilj mu je popularizacija rekreativnog biciklizma za sve uzrasne kategorije.

Stoga organizatori pozivaju sve zainteresirane da se priključe i budu dio ove pozitivne biciklističke priče.

Kopirati
Drag cursor here to close