Sportero

Bh. paraglideri letjeli nebom iznad Dolomita

Sport / Flash | 02. 10. 2015. u 12:29 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mario Knezović Mara iz kluba Paragliding tandem Mostar - Sportero je zajedno sa Ahmedom Likićem iz Vareša i Dragom Bernandom iz Sarajeva letio paragliderom nebom iznad talijanskih Dolomita.

Bh. ekspedicija je osim letenja, planinarila od 24. do 29. rujna, te su posjetili sajam letačke opreme gdje su imali priliku isprobati vrhunska krila, glidere, parajedrilice ...

''Mi smo zadovoljni kako smo letjeli. Letjeli smo fine letove, nagledali se finih pejzaža, planina'', rekao je za Bljesak.info Mario Knezović Mara iz kluba Sportero koji se nada kako će odlazak na ovaj sajam postati tradicionalan.

Mari ovo nije prvi put da leti iznad europskog neba. Kaže kako su uvjeti za letenje zaista dobri i kako se nada da će opet letjeti nad Alpama.

Paragliding obuka 2015Sport klub Sportero organizira obuku za Paragliding pilota 2015.Svi koji elite da nauite...

Posted by Paragliding tandem Mostar - Sportero on 30. rujan 2015

Njegov matični klub Sportero inače redovito osim letenja organizira i planinarske izlete i biciklističke ture.

Nedavno su bili na Zelengori, a sljedeća je biciklistička tura 8.i 9. listopada na Šatorsko jezero.

Polazak iz Livna prema Grahovu je 8. rujna u ranim jutarnjim satima, a prije Grahova se odvajaju sa glavnog puta prema Šator planini i jezeru. Noćenje je predviđeno u motelu pored jezera.

U petak je planiran uspon na vrh planine te spuštanje sa biciklima prema Glamoču, a iz Glamoča magistralom prema Livnu gdje će sve sudionike čekati auta.
Zainteresirani se trebaju javiti najkasnije do utorak do 20:00 sati.

Osim izleta i planinarenja Sportero je organizirao obuku za Paragliding pilota. Škola počinje u ponedjeljak, a polaznicima će pružiti teorijsko i praktično znanje o letenju paraglidingom.

Planinarsko/letacki izlet u dolomite. Planirali smo da odradimo i jednu bike turu ali malo je malo daaanaaa!!!

Posted by Paragliding tandem Mostar - Sportero on 26. rujan 2015
Kopirati
Drag cursor here to close