Mlada judašica

Bh ekipa sa EYOF 2017 doputovala u Sarajevo s broncom Anđele Samardžić

Sport / Flash | 30. 07. 2017. u 18:10 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bosanskohercegovačka ekipa koja je sudjelovala na Olimpijadi mladih (EYOF 2017) u mađarskom Gyoru doputovala je danas u Sarajevo s najuspješnijom predstavnicom judašicom Anđelom Samardžić koje je osvojila brončanu medalju.

Anđela je na press-konferenciji istaknula da je u prvom kolu pobijedila predstavnicu Njemačke, zatim predstavnice Slovenije i Rumunjske, da bi u polufinalu izgubila od aktualne prvakinje Europe Anje Obradović.

Dodala je da je u borbi za treće mjesto pobijedila predstavnicu Italije te da je vrlo zadovoljna tim rezultatom jer je naporno trenirala.

''Zahvalila bih svom treneru Branimiru Crnogorcu, Arijani Jahi, svom ocu i prvom treneru Jovi Samardžiću, kao i Judo savezu BiH i Olimpijskom komitetu BiH'', rekla je Anđela Samardžić.

Jovo Samardžić je naveo da su presretni zbog ostvarenog rezultata jer su osvojili medalju na takmičenju koje smatraju najvećim u Europi i ispunili plan kadetske karijere kad je riječ o Anđeli.

Crnogorac je naglasio da mu je posebno draga medalja koju je osvojila Anđela budući da je i njen otac nekada bio njegov natjecatelj, a on danas vodi i Anđelu.

Od ostalih rezultata istaknuto je 17 mjesto Huseina Selimovića u konkurenciji 97 natjecatelja u biciklizmu, te 12 mjesto Marka Kovačića u plivanju na 400 metara slobodnim stilom.

Kopirati
Drag cursor here to close