Gorak poraz

BBB-i nakon pobjede Hajduka upali u paviljone i napali studente

Ispred glavnog ulaza u dom stajala su dva policijska kombija, grupa policajaca te nekoliko zaštitara doma.
Sport / Flash | 06. 12. 2021. u 09:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju, oko 22 sata policija je s četiri marice i 10 do 15 policajaca došla u Studentski dom Stjepan Radić u Zagrebu zbog navodne dojave kako su Bad Blue Boysi upali u dom i nekoliko paviljona i fizički napadali studente. Razlog je pobjeda Hajduka nad Dinamom u utakmici na Maksimiru.

Iz PU zagrebačke su za Jutarnji list potvrdili kako su izašli na teren nakon dojave. S obzirom da je intervencija bila u tijeku, nisu davali dodatne izjave.

Ispred glavnog ulaza u dom stajala su dva policijska kombija, grupa policajaca te nekoliko zaštitara doma. 

Pripadnici navijačke skupine Bad Blue Boys penjali su se preko ograde doma, upadali u paviljone i tražili studente na koje bi nasrnuli, doznaju iz Jutarnjeg od studenata.

''Valjda su došli ovdje jer znaju da nitko nije iz Zagreba i nema nikog njihovog'', komentirao je jedan student.

Prema nepotvrđenim informacijama, Boysi su napali nekoga ispred devetog paviljona. Policija je viđena i pred šestim paviljonom u koji su navodno Boysi također ušli. Studenti tvrde da je uhićeno između 10 i 15 osoba.

Policija je imala dojavu da bi se u najvećem hrvatskom studentskom domu ovako nešto moglo dogoditi, neslužbeno doznaje jutarnji.

''Znači, našli ste se ovdje u krivo vrijeme'', razgovarali su policajci s dvojicom mladića na ulazu koje su zatim pustili da odu.

Studenti su se okupili u grupice na dvorištu doma i prepričavali što se događa kolegama koji posljednjim vlakovima pristižu u Zagreb uoči početka novog radnog tjedna.

Brojni korisnici studentskog doma izašli su na prozora i balkone svojih soba te promatrali što se događa.

U Facebook grupi doma studenti se također raspituju o čemu je riječ, a najveća pomutnja nastala je upravo u vezi šestog paviljona. ‘Boysi upali’, glasi najčešći glasi odgovor.

Kopirati
Drag cursor here to close