evo para evo rakitić

Barcelona nudi Rakitića i 65 milijuna eura za Verattija?

Sport / Flash | 16. 07. 2017. u 18:36 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Calciomercato tvrdi kako Barcelona ne odustaje od Marca Verrattija, a ukoliko PSG pristane na prodaju talijanskog veznjaka, u paketu će biti 65 milijuna eura i bonus u liku Ivana Rakitića.

Marco Verratti je nakon početnih grešaka u koracima prilikom davanja izjava uglavnom zašutio, ponajviše po savjetu svoga menadžera, ali se potajno i dalje nada preseljenju na Camp Nou.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić navodno nije prvi odabir kod novog trenera Barcelone, Ernesta Valverdea.

Po pitanju nekih drugih transfera koji su završeni li su u pripremi, Mario Pašalić bi nakon solidne sezone u Milanu mogao prijeći u Lazio i tako ostati u Serie A. Alternativa koju mu je planirao matični klub Chelsea je Real Betis.

Španjolac Nolito, nakon što se nije uspio afirmirati u Manchester Cityju, potpisao je trogodišnji ugovor sa Sevillom.

AC Milan je u lovu na jednog ili dvojicu od rasnih strijelaca: Belotti, Morata i Aubameyang. Direktor kluba Marco Fassone kaže kako drže oči otvorenima i računaju sa svim opcijama, napominjući kako nemaju konkretnog kandidata na umu, ali razmišljaju i o nekim imenima koja se dosad nisu povezivala s Milanom.

Inače, Aubameyangu je matični klub Borussia stavio ultimatum - da čim prije riješi pitanje odlazi li ili ostaje. Govori se da Chelsea za njega nudi 75 milijuna eura.

Još jedan veliki klub, Liverpool, pokušava pronaći odgovarajuće igrače na tržištu, ali ujedno mu prijeti odlazak Emre Cana u Juventus, koji za Turčina nudi 25 milijuna eura. Mnogo više novca trebat će pak Liverpoolu za van Dijka, za kojega Southampton traži 70 milijuna.

U Romi su na dobrome putu da produže ugovor s Nainggolanom, ali nastoje svim silama dovesti i Riyad Mahrez iz Leicestera, te napadača Defrela iz Sassoula.

Mourinho pak sa svoje strane, nakon dovođenja Lukakua, smatra kako je dolazak Morate u Manchester United vrlo zahtjevna misija. Ujedno je odbacio svaku mogućnost povratka Cristiana Ronalda na Old Traford.

Posve nenamjerno, Mourinho je dovođenjem Romelu Lukakua utjecao i na buduću sudbinu trenera FC Chelsea, Antonia Contea, koji je 'zaledio' pregovore s upravom kluba o produženju ugovora, jer su ostali mlaki na njegov zahtjev da mu vrate Lukakua.

Brazilski Globoesporte tvrdi kako je pak FC Chelsea sve dogovorio s braničem Reala Danilom. Ovaj 26-godišnjak ne vjeruje kako kod Zidanea može imati startno mjesto, iako trener kraljevskog kluba tvrdi da mu je Danilo vrlo važan igrač u planovima za iduću sezonu. U igru oko Danila uključio se, navodno, i Pep Guardiola, koji Brazilca vidi u Manchester Cityju. Real navodno traži 30 milijuna eura za ovog desnog braniča, a oni su ga Portu platili 31,5 milijuna.

Kopirati
Drag cursor here to close