Lete pareeee

Barca u shoppingu: Na meti tri velika pojačanja

Sport / Flash | 06. 08. 2017. u 10:52 D.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Barcelona je spremna za život nakon Neymara koji je za rekordnih 222 milijuna eura otišao u PSG. Katalonski velikan želi od zarađenog novca dovesti tri pojačanja, a njemu bliski mediji poput El Mundo Deportiva tvrde kako je prvo veliko pojačanje dogovoreno.

Iako Jurgen Klopp odbija pustiti Philippea Coutinha, Catalunya Radio tvrdi kako će Brazilac ubrzo postati igrač kluba s Nou Campa.

On je već ranije dogovorio svoje uvjete s Barcom, Liverpool bi od transfera trebao zaraditi 95 milijuna eura, a mogući su i bonusi pa će iznos biti iznad 100 milijuna eura. 

Navodno je Barcelona blizu kupovine još jednog igrača za također 100 milijuna eura, a u pitanju je Ousmane Dembele iz Borussije Dortmund. Mladi 20-godišnji ofenzivac prošle je sezone zabio 10 golova i upisao 21 asistenciju za njemačku momčad te bi trebao osnažiti španjolskog doprvaka u sljedećoj sezoni.

I za kraj bi u Gaudijev grad trebao stići branič Real Sociedada Inigo Martinez, čija je otkupna klauzula 32 milijuna eura i Barcelona je želi platiti, piše Index.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close