Tijekom prijenosa

Baho napustio komentatorsko mjesto zbog bolova

Sabahudin Topalbećirević znatno bolje, pušten na kućno liječenje
Sport / Flash | 29. 08. 2019. u 09:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sabahudin Topalbećirević

Dugogodišnji sportski komentator i novinar Sabahudin Topalbećirević, u srijedu navečer je, tijekom prijenosa utakmice 4. pretkola Lige prvaka, Ajax - Apoel na Novoj BH, imao zdravstveni problem, zbog čega je morao napustiti komentatorsku kabinu.

''Naš kolega Sabahudin Topalbećirević krajem prvog poluvremena, doživio je iznenadni napad bubrega. Nije mogao nastaviti izvještavanje s utakmice u drugom poluvremenu, a ulogu komentatora preuzeo je Adis Hadžić. Brzom reakcijom uposlenika Nove BH, Baho je upućen u Hitnu pomoć, a nakon dijagnostike i na Kliniku urgentne medicine KCUS-u. Zbrinut je adekvatnom terapijom i pušten na kućno liječenje. Po preporuci liječnika, on će nastaviti daljnje pretrage radi uspostavljanja konačne dijagnoze. Našem Bahi želimo brz i uspješan oporavak i što skoriji povratak na male ekrane'', objavljeno je s Nove BH.

Sabahudin Topalbećirević je istaknuti sportski novinar-komentator. Izvještavao je sa svih velikih sportskih događaja u posljednja dva desetljeća - četiri Svjetska prvenstva, četiri Europska prvenstva u nogometu, dvije Olimpijade, a uživo je pratio 19 finala Lige prvaka.

Godine 1997. je izabran za najboljeg sportskog novinara u Bosni i Hercegovini, a 2007. dobiva posebnu nagradu za afirmaciju bh. sporta. Od listopada 2018. godine, na Novoj BH, prenosio je najvažnije utakmice nogometne reprezentacije BiH u natjecanju Lige nacija, potom kvalifikacijske utakmice za EURO 2020 kao i utakmice najelitnijeg klupskog natjecanja Lige prvaka.

Kopirati
Drag cursor here to close