Austrija

Bad Blue Boysi opet u akciji

Sport / Flash | 10. 07. 2012. u 18:49 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prijateljska utakmica između zagrebačkog Dinama i azerbejdžanskog Neftchija u Austriji nakratko je prekinuta u sedmoj minuti zbog utrčavanja navijača na teren. A, potom i definitvino, na startu drugog dijela zbog jake kiše.

Ko zna po koji put u zadnjih nekoliko godina navijači Modrih prave glavobolje Austrijancima gdje se Dinamo obično priprema u ljetnom periodu.

Rat popularnih „Bad Blue Boysa“ protiv Zdravka Mamića se nastavlja, pišu hrvatski portali.

Azerbejdžanci su odmah nakon što su navijači Dinama utrčali na teren, kazali kako ne žele igrati u takvim uslovima, no ipak su iz Dinama uspjeli nagovoriti da nastave utakmice nakon što su navijači napustili travnjak.

Na startu drugog dijela počela je padati jaka kiša, i susret je definitvno prekinut. Vodio je do tog trenutka Neftchi s 1:0, preko Mehtijeva, koji je postigao vodeći zgoditak za Azere u 28. minuti susreta.

Novi sukob Dinamovih navijača i čelništva zagrebačkog kluba se tako nastavlja nakon što je ovog vikenda verbalno izvrijeđan, a potom i pljunut predsjednik Dinama Mirko Barišić.

Utrčavanje Dinamovih navijača u teren posljedica je i današnjeg dogovora Dinama i bugarskog Ludogoreca kojim se zabranjuje odlazak navijača hrvatskog prvaka na prvi susret drugog pretkola Lige prvaka u Razgradu 18. srpnja.



Kopirati
Drag cursor here to close