Za povijest

Arsenal razbio United

Sport / Flash | 04. 10. 2015. u 17:13 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Arsenal je odličnom predstavom na Emiratesu u samo dvadeset minuta slomio Manchester United s 3:0 i uzeo zaslužene bodove.

Topnici su sav posao odradili odmah na početku, a United nije bio sposoban u nastavku doći ni do počasnog pogotka, prenosi Goal.com.

Predstava je krenula u šestoj minuti. Mesut Özil je ubacio s desne strane, a sjajno je reagirao Alexis Sanchez koji je petom loptu pospremio u mrežu.

Samo su 74 sekunde prošle do novog pogotka. U sedmoj se minuti nakon asistencije u strijelce upisao i Mesut Özil. On je iskoristio dodavanje Thea Walcotta da svlada Davida de Geu.

Prvi je puta od kolovoza 2011. godine Arsenal zabio dva gola Manchester Unitedu, a crveni su vragovi samo jednom u povijesti primili dva pogotka u prvih sedam minuta utakmice. Bilo je to 1992. godine.

Čitav su posao domaći igrači završili u 19. minuti kada je još jedan sjajan pogodak postigao Alexis Sanchez. Walcott je ponovno sjajno ubacio, a čileanski je napadač s ruba šesnaesterca savršeno pogodio gornji desni kut.

HALF-TIME: Arsenal 3-0 Manchester United. The story so far: http://arsn.al/b1ti8p

Posted by Arsenal on Sunday, 4 October 2015
Kopirati
Drag cursor here to close