Visoki standardi

Arena Centar Mostar: Mjesto gdje vježbanje postaje najljepši dio dana

Sport / Flash | 11. 03. 2016. u 09:27 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vjerujemo da i vi, kao i većina osoba modernog doba u kojem se nalazimo imate nedostatak slobodnog vremena za bavljenje aktivnostima koje volite. Nažalost, najčešće u tom nedostatku ostajemo zakinuti za važnu aktivnost za naše zdravlje, a to je vježbanje koje se nametnulo kao veoma važna stavka u vremenu kada naš radni dan često zahtijeva višesatno sjedenje pred računalom. 

Naravno, razumljivo je da je roditeljima uz malu djecu teško organizirati tjedno par sati nesmetanog boravka na fitnessu i grupnim vježbama ili da nemate motivaciju započeti vježbanje sami, bez upute stručnog osoblja o načinu na koji trebate vježbati i još važnije, načinu na koji se hraniti uz vježbanje kako biste dobili cjelovit efekt. 

No, entuzijastična grupa bivših sportaša koji su svjesni svih tih problema su ustrajni u svom naumu da kvalitetno vježbanje po svjetskim standardima približe i omoguće svima bez obzira na to koliko malo slobodnog vremena imali. Njihova ideja je zaživjela kroz koncept Arena Centra koji svoja vrata otvara početkom četvrtog mjeseca pored Gradskog bazena u Mostaru u ulici dr.Mile Budaka. 

Arena Centar na dva kata će uistinu unijeti revoluciju u načinu vježbanja u našoj regiji, ponajviše zahvaljujući standardima koje po prvi puta uvode u Hercegovinu. Ljubitelji nogometa će zasigurno uživati u dva malonogometna terena s tribinama i umjetnom travom koja je rađena po UEFA standardima. Obzirom da je Arena Centar zamišljen kao mjesto za potpuno opuštanje i uživanje, za sve one koji poslije nogometa ili vježbanja žele nastaviti svoje druženje, moći će to napraviti u neodoljivo uređenoj pizzeriji u retro stilu na čijem ćete meniju naći neobične kombinacije pizza koje na stol dolaze iz krušne peći. 

Roditelje će oduševiti činjenica da su u Arena Centru mislili i na njih. Naime, u centru je na raspolaganju i dječja igraonica sa stručnim osobljem gdje će se vaše dijete moći nesmetano igrati dok vi vježbate ili se opuštate u pizzeriji, a ako ste pak ljubitelj grupnih treninga u Arena Centru ćete moći birati između programa kao što su: Crossfit, Body pump, pilates, hardcore, boot camp, girje trx, zumba i mnogih drugih. Na katu Arena Centra se nalazi prostorija s fitness spravama branda Techno Gym iz linije Artist koje su po prvi puta u ovom centru dostupne za rad na njima, a kako biste bili sigurni da ispravno vježbate, svaki vaš trening će proći uz savjetovanje i monitoring grupe školovanih trenera koji svoje usavršavanje rade kod Damira Lište, jednog od regionalno najpoznatijih fitness trenera. Uz to ćete dobiti i savijete za prehranu, a ukoliko želite privatan trening, u Arena Centru možete dobiti i tu uslugu.

Dokaz da je vježbanje u Arena Centru uistinu kompletan doživljaj govori i činjenica da su sve svlačionice luksuzno opremljene te da se u svakoj nalazi i sauna koja je na raspolaganju svim članovima fitness kluba za opuštanje nakon treninga. 

Kako biste se i sami uvjerili kako je u Arena Centru vježbanje po strogim standardima kvalitete napokon dostupno svima, prva tri dana nakon otvaranja svi posjetitelji će moći posjetit centar, razgledati sve ono što nudi i isprobati sprave uz druženje s trenerima. Sigurni smo da ćete već nakon prvih par treninga otvoriti svoju člansku karticu i time učiniti prvi sjajan korak za sebe i svoje zdravlje.

Kopirati
Drag cursor here to close