srednjak gospodina carla

Ako zatreba i Carlo Ancelotti zna uzvratiti 'komplimente'

Sport / Flash | 19. 02. 2017. u 08:51 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Napadač Bayerna Robert Lewandowski postigao je 'najkasniji' gol u povijesti Budeslige, odnosno u svakom slučaju od 1992. pa do danas, jer se ranije nisu prikupljali i arhivirali podaci po novoj metodologiji.

Njegov udarac završio je u mreži berlinske Herthe (za konačnih 1:1) u trenutku kad je na brojaču vremena stajalo 95 minuta i 56 sekundi.

Produžetak utakmice od šest minuta trener Herthe Pal Dardai nazavo je 'Bayernov bunus', jer nije logično, po njegovu mišljenju, da se bilo koja regularna utakmica produžava za više od pet minuta.

"Bilo je nažalost previše sudačke nadoknade. Vjerujem kako je u pitanju Bayern-Bonus! Žao mi je, neka se nitko ne ljuti, ali utakmicu je trebalo završiti nakon pet dodatnih minuta", kazao je Dardai.

Pal Dardai: Halo, sudac, je li vam stao sat!?

Trenutak postizanja izjednačujućeg zgoditka i trenuci koji su nastupili nakon toga mogu se nazvati totalnim kaosom.

Prvo je, kad su svi očekivali da će utakmica završiti minimalnom pobjedom Herthe, Thiago dodao prizemnu loptu Robbenu koji je šutirao po golu, ali je Mittelstädt spasio gol na samoj crti, da bi odbijenu loptu Lewandowski pospremio u mrežu Jarsteina.

Vratar Herthe je uzeo loptu iz mreže i napucao igrača Bayerna Xabija Alonsa!?

"To nema nikakve veze s fer plejem ako nekoga namjerno gađaš loptom", prokomentirao je Bayernov čuvar mreže Neuer.

Nakon što je postignut izjednačujući zgoditak, sudac utakmice Patrick Ittrich više nije nastavljao igru, pa se u početku nije ni znalo je li zgoditak Bayerna priznat.


Vrijeme: 95 minuta i 56 sekundi - Lewandoeski posprema loptu u mrežu Jarsteina

Na kraju je uknjižen službeni rezultat utakmice 1:1, a svi akteri pokazali su toliko emocija da je čak i sam "gospodin Carlo" snimljen uzdignutog srednjeg prsta prema navijačima domaćeg tima.

Carlo Ancelotti bio je, kako je sam kasnije kazao za ARD, iritiran jer ga je jedan od navijača pljunuo pa mu je uzvratio 'srednjakom'.

On dodaje kako ni suđenje nije bilo dobro, posebice u situaciji kad je sviran prekršaj za Herthu, nakon kojega je Ibišević postigao vodeći zgoditak, a što se tiče produžetka utakmice, za trenera i igrače Bayerna je tu sve korektno.

Kopirati
Drag cursor here to close