bodybuilding

Adnan Gosto obranio apsolutnu titulu, mrlju na natjecanje bacio manji incident

Sport / Flash | 27. 04. 2015. u 13:10 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Adnan Gosto apsolutni je pobjednik u bodybuildingu na 16. državnom prvenstvu koje je održano u nedjelju u Tomislavgradu.

Na prvenstvu je nastupilo 35 natjecatelja koji su bili raspoređeni u više kategorija.

“Iznimno mi je drago da sam uspio po četvrti put izboriti apsolutnu titulu budući da će ovo biti na određeno vrijeme moj zadnji nastup na domaćoj sceni, jer se pokušavam pojaviti vani. Konkurencija je opet bila jaka, uz jak odziv natjecatelja. Drago mi je da sam ponovio rezultat”, kazao je Gosto za portal TomislavCity.com.

U kategoriji juniora do 75 kg pobijedio je Benjamin Raič, a u kategoriji juniori + 75 kg pobijedio je Boris Planinić. U kategoriji u men's Physique do 178 cm pobjednik je Belmir Berberović, odnosno u kategoriji men's Physique +178cm najbolje ocijenjen je Miodrag Nedić.

U kategoriji clasic bodybuilding do 180 cm prvo mjesto osvojio je Irzad Hotić, a u kategoriji classic bodybuilding +180 cm Alen Ahmethodžić. U kategoriji bodybuilding do 80 kg prvi je Mirnes Husanović, bodybuilding do 90 kg prvi je Adnan Gosto, a u među Bodybuildingu +90 cm najbolji je bio Saša Drašković.

 

Adoni Drzavno Prvenstvo 2015

NAPOMENA: KLIK na HDPrije svih slika i svega ostalog evo moj slobodni pozing sa jucerasnjeg drzavnog prvenstva.Inace, kao i svaki put ''uvjezbavao'' sam ga punih 30-ak minuta u glavi, gdje si jednostavno zamislim poze koje bih i kojim odprilike redoslijedom volio da pokazem. Vise mi odgovara to na taj nacin da izvodim gdje uvijek imam i prostora za improvizaciju.No,.. sljedeci put kad stanem na binu,... serviracu vam nesto malo delikatnije ;)

Posted by Adoni Costo on Monday, 27 April 2015

Nadir Hajro je prvak u wheelchair kategoriji za 2015. godinu, a apsolutni pobjednik u bodybuildingu je Adnan Gosto.

Među natjecateljicama, u kategoriji body bikini do 168 cm prvo mjesto je osvojila Lana Omerović, a u body bikini +168cm pobjednica je Lejla Šabić, koja je i apsolutna pobjednica u kategoriji body bikini. U kategoriji fitness bikini pobjednica je Dijana Huskić.

Mrlju na događaj bacio je manji incident kada je jedan natjecatelj u teškoj kategoriji nezadovoljan četvrtim mjestom potrgao dobivenu diplomu, a zatim se iza bine verbalno sukobio s izbornikom reprezentacije Mirsadom Terzom.

“Sukob je bio iza bine. Među sportaše se uvijek ubace oni koji to nisu”, kratko je prokomentirao aktualni državni prvak Gosto, a za TomislavCity izbornik Terzo je dodao:

“ Ispričavam se publici zbog ovog nemilog događaja. Taj natjecatelj me je počeo verbalno vrijeđati, vrijeđao je moju kćerku, morao sam reagirati jer ona je sve što imam. Nije bio zadovoljan suđenjem, mislio je da sam mu nešto namjestio, ali bila je to jednoglasna odluka svih četvoro sudaca. Nakon vrijeđanja naglo sam reagirao, ali sam se na kraju smirio i povukao. Reagirali su naši zajednički prijatelji pa je sve ostalo na verbalnome sukobu”, rekao je Terzo.

Kopirati
Drag cursor here to close