Nogometaši i nogometašice

U Mostaru prezentirana društvena mreža za mlade sportaše i sportašice

Business developer Ruža Ilić je predstavila ovu mrežu mladim nogometašima Veleža, Zrinjskog i Blagaja, a mogućnost prijave imaju kako muški, tako i ženski članovi nogometnih timova.
Sport / Flash | 28. 03. 2018. u 01:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Gradske uprave Mostara i uz pomoć Sportskog saveza Mostara, u prostorijama Sportsko - rekreativnog centra 'Kantarevac' održana je promocija društvene mreže Sportifico.

Ova mreža je namijenjena za sada mladim nogometašima i njihovim trenerima, odnosno ciljane grupe su im kadeti i juniori, te treneri koji posjeduju licencu za rad.

Sportifico je društvena mreža za perspektivne sportaše koja ti omogućava da se povežeš i komuniciraš sa suigračima, trenerima i širom sportskom zajednicom, potpuno besplatno!

Objavljuj najvažnije trenutke iz svoje sportske karijere – mečeve, treninge, postignuća – i kreiraj osobnu statistiku koja će biti dio tvog jedinstvenog nogometnog CV profila.

Kao trener, organiziraj tim, zakazuj treninge, utakmice, liječničke preglede i ostale sportske događaje, a svi zajedno možete razmjenjivati poruke u grupnim i osobnim chat kanalima.

Business developer Ruža Ilić je predstavila ovu mrežu mladim nogometašima Veleža, Zrinjskog i Blagaja, a mogućnost prijave imaju kako muški, tako i ženski članovi nogometnih timova.

"U Mostaru smo mladim igračima i trenerima predstavili ovu mrežu, odnosno na koji način je mogu koristiti, kreirati svoje podatke bez lažiranja, te kako sebe mogu promovirati da ne bi zavisili od drugih u slučaju da nemaju mentora, menadžera i slično.

U ovim uzrastima koji su naša ciljna grupa ne postoji nitko tko prati njihovu statistiku i tko može to da generira automatski, a oni to mogu imati jednim klikom poslije svake utakmica na ovoj mreži. Prednost je što se mogu povezati sa sportašima svog uzrasta u oko 20 zemalja svijeta gdje je zastupljena ova mreža.

Sportifico je jako bitan za sportaše u ovom trenutku jer im pruža zdravo sportsko okruženje na internetu. Dosta vremena provode na internetu, na društvenim mrežama koje ih odvlače od samog terena i samog sporta, a mi smo htjeli postići, da kada već žele biti toliko na internetu, odnosno pružiti nešto što će ih konstantno korištenje vraćati na taj sport", kazala je Ilić za Bljesak.info.

Na upit da li ima neko poznatije ime na ovoj mreži, Ilić je odgovorila da nema zvučnijih imena jer je mreža namijenjena mladim nogometašima, ali da postoje pojedinci koji su bili ili su još uvijek kapetani mladih reprezentacija država iz regije. "Tu je uključena većina nogometašica iz regije koje su se već istaknule svojim rezultatima", istaknula je Ilić.

"Za sada imamo oko 30 posto korisnica na mreži, ali je bitno da smo muškom i ženskom nogometu posvećeni podjednako", navela je Ilić na kraju razgovora za Bljesak.info.

Više detalja o ovoj mreži možete naći na engleskom jeziku, srpskom jeziku ili na Facebook stranici.

Kopirati
Drag cursor here to close