Mini pripreme

Plemićima Rijeka ''glumi'' Velež

Nakon reprezentativne pauze slijedi veliki mostarski derbi Velež - Zrinjski
Sport / Flash | 10. 10. 2019. u 15:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plemići će u narednim danima boraviti na mini pripremama u Opatiji, a u subotu je planirano da na Kantridi odmjere snage s ekipom Rijeke.

Bit će to sasvim sigurno odličan test, s čim se složio i vratar Ivan Brkić.

"Utakmica s Rijekom poslužit će nam kao dobar test da vidimo gdje smo i što smo. Nema sumnje da se radi o izrazito kvalitetnom protivniku koji će u ovu utakmicu ući maksimalno ozbiljno, što će nam svakako dobro doći", poručio je Brkić za SportSport.ba.

U prvenstvu Zrinjski ne stoji najbolje. Petom mjestu malo tko se mogao nadati.

"Moglo je puno bolje i svjesni smo toga, ali tako je kako je... Nemamo što puno razmišljati. Moramo se što bolje spremiti za taj nadolazeći susret s Veležom u kojem moramo ići na pobjedu kako bismo se vratili u gornji dio ljestvice"

Svjestan je što predstavlja mostarski derbi.

"Imao sam priliku da branim u toj prvoj utakmici protiv Veleža i da osjetim tu strast, koliko je zapravo posebna. Znamo što nas čeka u Vrapčićima", istaknuo je na kraju Brkić.



"Rezultati su trebali biti bolji s obzirom na renome kojeg Zrinjski ima, ali i ekipu. Svjestan sam toga, trebalo je biti bolje, iako nismo daleko do vrha. Bilo je i dobrog i lošeg, imali smo neke kikseve, to moramo ispraviti. Sad je manje prostora za manevar, svaki naredni veći kiks nas može koštati. Nemamo puno vremena za kukanje, moramo napraviti sve da budemo bolji", ističe trener Zrinjskog Hari Vukas i dodaje

"Zadnja utakmica mora biti mjerilo svega. Na voljnom momentu, agresiji i čvrstoća u ovom meču mora biti vodilja za dalje".

Nakon pauze slijedi veliki mostarski derbi protiv Veleža. Cilj u ovom susretu je pobjeda.

"Svi znamo što znači ta utakmica. Bit će teško, ali mi imamo ekipu. Znamo što znači ta utakmica i idemo optimistični. Znamo da je domaćin tamo i agresivan i goropadan, respektiramo to, ali mi smo spremni za izazove", poručio je Vukas.

Rezultati by SofaScore

Kopirati
Drag cursor here to close