Povezani kroz umjetnost

Izložba radova korisnika Udruge za Down sindrom u Mostaru

U Klubu vjeruju da su umjetnost i kultura idealno sredstvo za nadilaženje i osvjetljavanje mnogih problema u društvu.
Kultura / Umjetnost | 29. 04. 2024. u 12:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Kluba knjige "Ivo Andrić" s ponosom najavljuju nastavak projekta Povezani kroz umjetnost - drugi dio. Svi koji su ih pratili u proteklom periodu, upoznati su s projektom koji su proveli u sklopu projekta Mostar - Prostori koji pokreću, koji provodi organizacija People in Need Bosnia and Herzegovina, a uz financijsku podršku Vlade Ujedinjenog Kraljevstva i British Embassy Sarajevo.

Najbolji pokazatelj uspješnosti projekta i pozitivnosti koje je on donio, jest podrška koju je Vlada Ujedinjenog Kraljevstva pružila za nastavak djelatnosti Kluba knjige "Ivo Andrić".

S novim projektom, Povezani kroz umjetnost-drugi dio, Klub nastavlja u istom smjeru i s istim ciljem, umjetnošću se povezati s udruženjima i građanima, organizirati događaje u kojima će se progovoriti o statusu i problemima osoba koje pripadaju skupinama osjetljivih pripadnika društva.

U Klubu vjeruju da su umjetnost i kultura idealno sredstvo za nadilaženje i osvjetljavanje mnogih problema u društvu.

Foto: PR / Izložba radova korisnika Udruge za Down sindrom u Mostaru

S novim projektom kreću već u utorak 30. travnja, i najavljuju izložbu radova korisnika Udruga za Down sindrom Mostar, koje su uz asistenciju i pomoć akademske slikarice Ivane Jelčić, izradili na radionicama, koje su zajednički s Udrugom za down sindrom organizirali u proteklom periodu.

Slikarica Ivana Jelčić, je ponovno svojim nesebičnim i predanim radom, pridonijela realizaciji ovog događaja, te je pripremila radove za izložbu, koja će biti otvorena sutra, 30. travnja, u 17 sati i 30 minuta u prostorijama Kluba.

Iz Kluba pozivaju sve da se pridruže sutra na izložbi i podrže korisnike Udruge za down sindrom.

Kopirati
Drag cursor here to close