Naša snaga je u različitosti!

Beskrajna sreća i osmijesi - članovi Udruge za Down sindrom na terenu

Ovaj i ovakvi događaji pokazuju snagu sporta u promicanju inkluzije i podrške.
Lifestyle / Flash | 22. 03. 2024. u 23:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Treći dan obilježavanja 'Svjetskog dana Down sindroma' za članove Udruge za Down sindrom Mostar bio je izuzetno poseban, a nitko nije mogao ostati ravnodušan na emotivne prizore.

Djeca i mladi iz spomenute udruge su bili posebni gosti na prijateljskom susretu između HŠK Zrinjski i HNK Hajduk, a djeca su dočekana uz pljesak i ovacije ekipe s tribina.

''Uz poruku ''Naša snaga je u različitosti!'' naši članovi zajedno sa članovima škole Zrinjski izašli su s igračima Zrinjskog i Hajduka na teren pod Bijelim Brijegom. Dočekala ih je fantastična podrška navijača i ljubitelja nogometa. Uz velike emocije naši članovi su uživali u pažnji nogometaša i svih djelatnika kluba. HŠK Zrinjski Mostar je još jednom pokazao veliki senzibilitet prema osobama s invaliditetom i iskazao veliku podršku našoj udruzi'', navodi se na stranici Udruge za Down sinrom Mostar, zahvaljujući nogometnoj obitelji.

 Ova pohvalna inicijativa ne samo da promiče svijest o važnosti inkluzije i podrške osobama s Down sindromom, već također pruža priliku za nezaboravno iskustvo malim sudionicima, a ovaj i ovakvi događaji pokazuju snagu sporta u promicanju inkluzije i podrške osobama s različitim sposobnostima te naglašava važnost zajedništva i prijateljstva na terenu i izvan njega.
 
 
 
Kopirati
Drag cursor here to close