Niža srednja klasa

Xiaomi najavio predstavljanje Redmi Note 11 serije pametnih telefona

Xiaomijeva Redmi Note serija čest je odabir prilikom kupovine pametnih telefona u nižoj srednjoj klasi, pa se pretpostavlja da će se tako nastaviti i s Redmi Note 11 i 11 Pro uređajima.
Sci-Tech / Tehnologija | 22. 10. 2021. u 17:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije prošlo ni godinu dana od službenog predstavljanja Xiaomijeve Redmi Note 10 serije, a tvrtka je već uz prigodne fotografije najavila da će otkriti Note 11 seriju 28. listopada u Kini.

Specifikacije trenutno nisu poznate, no primjećuje se da će novi uređaji biti tanki (8,34mm) te da će imati ravne bridove i poveći sustav kamera.

Na radost brojnih korisnika tu je i 3,5-milimetarski utor za slušalice, IR blaster, a sudeći i po malom logotipu na vrhu uređaja, čini se da je za podešavanje zvučnika zaslužan JBL.

Na desnom se boku standardno nalaze tipke za podešavanje glasnoće, dok se ispod njih smjestio gumb za uključivanje/isključivanje sa senzorom otiska prsta.

Iako još ništa nije potvrđeno, glasine navode da će Redmi Note 11 Pro imati MediaTek Dimensity 920 SoC uparen s 8 GB RAM-a i do 256 GB interne memorije, OLED zaslon od 120 Hz i bateriju kapaciteta 5.000 mAh koja će navodno podržavati punjenje od 120 W, piše GSM Arena, javlja Bug.

Standardni će Redmi Note 11 navodno biti pogonjen MediaTekovim Dimensity 810 SoC-om te će se moći upariti sa 6 ili 8 GB RAM-a te 128 GB interne memorije.

Budući da je riječ o slabijem modelu, navodi se da će imati LCD sa stopom osvježavanja od 120 Hz i bateriju od 5.000 mAh s podrškom za punjenje od 33 W.

Pretpostavlja se da će Redmi Note 11 serija u globalnoj verziji biti pogonjena Qualcommovim Snapdragon procesorima.

Kopirati
Drag cursor here to close