#workandsunshine

U Code Hubu Mostar predstavljena nova skupina digitalnih nomada

Digitalni nomadi su složni u jednom – iznimno se vesele istražiti Bosnu i Hercegovinu, državu za koju smatraju da je još uvijek neistražena destinacija za digitalne nomade te su spremni upoznati se s kulturom i stilom života.
Sci-Tech / Tehnologija | 19. 04. 2023. u 09:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dugoiščekivano drugo izdanje programa za digitalne nomade, koji organiziraju Privredna komora Federacije Bosne i Hercegovine i INTERA Tehnološki Park kroz projekt RECOOPER financiran sredstvima Europske unije i vlade SR Njemačke, službeno je započelo u utorak, 18.4.2023. godine u Code Hub-u Mostar kada su se pristigli digitalni nomadi imali priliku upoznati s lokalnom zajednicom.

Opušteno druženje bilo je odlična prilika za upoznavanje zajednice, iskazivanje dobrodošlice te povezivanje s lokalnim freelancerima, poduzetnicima, turističkim operaterima, predstavnicima medija i drugim sudionicima s kojima će se imati priliku družiti i u nastavku programa.

Druženje je započelo kratkim razgovorom digitalnih nomada s moderatoricom Mijom Bojičić o dosadašnjim iskustvima, prvom dojmu i očekivanjima. Digitalni nomadi su složni u jednom – iznimno se vesele istražiti Bosnu i Hercegovinu, državu za koju smatraju da je još uvijek neistražena destinacija za digitalne nomade te su spremni upoznati se s kulturom i stilom života.

Vaidotas Norkus i Lukas Navickas iz Litve, Ghada Ibrahim iz Pakistana, Shannon Trimble iz Ujedinjenog Kraljevstva te Sharon Zaks iz Izraela narednih će mjesec dana imati priliku sudjelovati u različitim aktivnostima – od turističkih obilazaka preko glazbenih radionica i treninga pa sve do outdoor aktivnosti.

Na taj će način upoznati sve segmente života u Hercegovini, kušati lokalnu kuhinju i družiti se s lokalnom zajednom te, na osnovu svog iskustva, na društvenim mrežama intenzivno promovirati Hercegovinu kao destinaciju za digitalne nomade.

Kopirati
Drag cursor here to close