Novi dizajn

Svjetska inovacija: Zvučnici za zabave uz socijalnu distancu

Novi, redizajnirani zvučnici su u prodaji od srijede te donose niz pogodnosti za izvodjače, DJ-eve, manje i srednje bandove, ali i za čitav niz društvenih događanja.
Sci-Tech / Tehnologija | 29. 10. 2020. u 08:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna američka tvrtka izbacila je inovativnu liniju zvučnika pogodnih za zabave uz socijalnu distancu. Proizvod iz palete nove linije L1 PRO prilagođen je vremenima pandemije koronavirusa.

Novi, redizajnirani zvučnici su u prodaji od srijede te donose niz pogodnosti za izvodjače, DJ-eve, manje i srednje bandove, ali i za čitav niz društvenih događanja.

Prijenosni i lagani audio sustavi i zvučnici iz ove serije sadrže tehnološku inovaciju po kojoj se zvuk širi usmjereno i savršeno pokriva prostor pod kutom od 180 stupnjeva ispred sebe. Na taj način uzvanici mogu na primjerenoj distanci jednako uživati u glazbi omiljenog izvođača. 

Foto: PR / Zvučnici za zabave uz distancu

Još jedna funkcija nove serije L1 PRO je i prekidač za usmjereni bas. S tom funkcijom olakšava se rad izvođaču koji je pod manjim udarom basova, ali je i funkcionalno u vremenima socijalno distanciranih zabava, jer se sva snaga iz basa usmjerava prema auditoriju.

Uz niz drugih pogodnosti, nova linija L1 PRO zvučnika ima i mobilni mikser s kojim se upravlja preko mobitela ili laptopa te s kojim izvođač može biti sam svoj ton-majstor.

Ovo je dokaz da zvučnik ne mora biti golema kutija da bi imao zadovoljavajuću snagu. Zvučnici nove linije snažniji su od prethodnika, ne zauzimaju velik prostor, manjih su dimenzija i lako prijenosni, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close