G-Sync tehnologija

Samsung predstavio zakrivljeni gaming monitor

Samsung 27-inčni CRG5 monitor ima zakrivljenost ekrana od 1500R te kombinaciju brzine osvježavanja od 240Hz i RapidCurve™ tehnologije, koja smanjuje kašnjenje slike i zamućene pokrete.
Sci-Tech / Tehnologija | 11. 06. 2019. u 14:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samsung proširuje svoju liniju zakrivljenih gaming monitora sa 27-inčnim monitorom od 240Hz koji podržava G-SYNC tehnologiju i omogućuje besprijekorno iskustvo igranja.

Samsungov 27-inčni CRG5 (C27RG5) gaming monitor, najnoviji u liniji zakrivljenih gaming monitora, donosi inovativne funkcije, kao što su brzina osvježavanja od 240Hz, podrška za NVIDIA G-SYNC tehnologiju te snažna kombinaciju kvalitete slike i brzine za potpuni gaming doživljaj.

''Koristeći inovativne zakrivljene ekrane i najnoviju grafičku tehnologiju, Samsung donosi potpuno novo i besprijekorno iskustvo igranja. Kombinacijom brzine osvježavanja od 240 Hz i kompatibilnosti sa NVIDIA G-SYNC, u novom Samsung CRG5 zakrivljenom gaming monitoru postižu se napredne performanse i kod novijih, grafički zahtjevnih igara'', rekao je Seog-gi Kim, viši potpredsjednik poslovanja vizualnim ekranima kompanije Samsung Electronics.

Samsung 27-inčni CRG5 monitor ima zakrivljenost ekrana od 1500R te kombinaciju brzine osvježavanja od 240Hz i RapidCurve™ tehnologije, koja smanjuje kašnjenje slike i zamućene pokrete. CRG5 monitor potvrdila je i NVIDIA budući da zadovoljava sve zahtjeve za performansama i kvalitetom slike za G-SYNC kompatibilnost te pruža vrhunsko iskustvo igranja u punoj HD rezoluciji (1920x1080). 

Foto: PR / Samsung predstavio zakrivljeni gaming monitor 

Također, dublje crne i svjetlije bijele boje sa omjerom kontrasta 3000: 1 prikazuju najfinije detalje čak i u najsvjetlijim i najtamnijim dijelovima igre, dok zakrivljeni ekran sa okomitim poravnanjem (VA) osigurava impresivno iskustvo igranja uz široki ugao gledanja. Ugodnom korištenju ekrana doprinosi i zakrivljeni dizajn okvira C27RG5 monitora sa panelima sa vertikalnim poravnanjem, kao i ergonomski stalak. Osim toga, igrači pomoću digitalnog izbornika na ekranu mogu odabrati unaprijed postavljene opcije prikaza za bilo koji žanr igre, a imaju i mogućnost izrade do tri odvojena profila za jednostavan prijelaz između pojedinih opcija.

Dio linije inovativnih zakrivljenih gaming ekrana čini i novi revolucionarni CRG9 od 49 inča koji dodatno pojačava uranjanje igrača u igru, oživljavajući do sada skrivene boje i detalje pomoću super-ultra širokog gaming monitora sa omjerom stranica 32: 9, dramatičog 1800R zakrivljenog ekrana i HDR1000. Dual QHD ekran (5120x1440) iskorištava revolucionarnu tehnologiju Quantum dot za izuzetno širok raspon precizne reprodukcije boja, tako da svaka igra izgleda stvarno.

CRG5 je  predstavljen na PC Gaming Showu 10. lipnja, a  u svijetu će  biti dostupan od rujna 2019.

Kopirati
Drag cursor here to close