Za ljubitelje sporta

Samsung predstavio fitness narukvicu s baterijom koja traje 13 dana

Nova Samsungova fitness narukvica dolazi s izdržljivom baterijom i većim zaslonom.
Sci-Tech / Tehnologija | 23. 02. 2024. u 14:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uoči najvećeg sajma mobilne industrije, MWC u Barceloni, Samsung je predstavio novu Galaxy Fit3 fitness narukvicu. Napravljena od aluminija, s novim kućištem sa širim zaslonom i novim opcijama praćenja trenutnog stanja korisnika.

Galaxy Fit3 dizajniran je s 1,6-inčnim zaslonom, 45% širim od prethodnog modela, lagan i udoban. Za razliku od nekih drugih Samsungovih pametnih satova, Fit3 bi trebao imati bateriju traje do 13 dana.

U Samsungu u posljednje vrijeme veliku pozornost posvećuju zdravlju svojih korisnika, pa tako i Galaxy Fit3 dolazi s cijelim nizom alata koji prate zdravlje i fizičko stannje korisnika. Među njima je i alat koji prati način na koji korisnik spava. Detektira hrkanje te nadzire razinu kisika u krvi, a na temelju tih podataka pruža personalizirani Sleep Coaching sa značajnim uvidima koji im pomažu da bolje razumiju vlastiti san te uvedu zdravije promjene u svoj život.

Galaxy Fit3 omogućuje korisnicima da nadgledaju vlastite aktivnosti tijekom dana. Korisnici mogu pratiti više od 100 vrsta vježbi te pregledavati svoje zapise o vježbanju. Zahvaljujući ocjeni 5ATM i IP68 otpornost na vodu i prašinu, moguće ga je koristiti u svim vremenskim uvjetima. Osim toga, Galaxy Fit3 pruža korisnicima dublje razumijevanje njihovog cjelokupnog zdravlja kroz obuhvaćanje zdravstvenih metrika koje uključuju broj otkucaja srca i razinu stresa, javlja Zimo.

Galaxy Fit3 posjeduje i sigurnosne značajke poput Fall Detection i Emergency SOS za hitne pozive. Prilikom pada, Galaxy Fit3 korisnicima pruža mogućnost automatskog poziva hitnim službama kako bi pravodobno zatražili medicinsku pomoć. Nadalje, u izvanrednim situacijama, korisnici mogu poslati SOS pritiskom na bočnu tipku pet puta.

Za unaprijeđeno iskustvo nošenja, korisnici Galaxy Fit3 također mogu pristupiti nizu mogućnosti unutar Samsung Galaxy ekosustava. Galaxy Fit3 može se koristiti za direktno upravljanje kamere pametnog telefona prilikom fotografiranja i postavljanja odbrojavanja s Camera Remote, ali i za reprodukciju i upravljanje medijima na povezanom uređaju. Galaxy Fit3 i upareni pametni telefon moguće je automatski sinkronizirati, pa ako je pametni telefon izgubljen, korisnici ga mogu jednostavno pronaći pomoću značajke Find My Phone na Galaxy Fit3 ili obrnuto.

Kako ističu iz Samsunga, Galaxy Fit3 dostupan je i u Hrvatskoj po cijeni od 79 eura.

Kopirati
Drag cursor here to close