Uglađen. Snažan. Zadivljujući

Predstavljamo vam najboljeg personalnog asistenta - Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24 Ultra - Vaša vrata prema novom svijetu kreativnosti i produktivnosti uz vještačku inteligenciju. Istražite mogućnosti uz ovaj telefon!
Gospodarstvo / Promo | 22. 02. 2024. u 09:00 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U dinamičnom svijetu tehnologije, stalno se pojavljuju nove ideje, a različite kompanije redovno izbacuju nove proizvode. Svaka od njih teži da se izdvoji kao najbolja, ali to uspjeva samo nekima. Samsung se ističe kao kompanija čiji uređaji se izdvajaju po svojim specifikacijama i atraktivnom dizajnu, a jedan od najistaknutijih modela iz najnovije S24 serije je Samsung Galaxy S24 Ultra. Glavna prednost i najveća inovacija je Galaxy AI[1], vještačka inteligencija koja unapređuje svaki aspekt korištenja ovog telefona, posebno naglašavajući osnovnu ulogu telefona: komunikaciju.

Asistent koji olakšava život

Ako volite istraživanje, ovo je definitivno telefon za vas! Sa Samsung Galaxy S24 Ultra, otvara se potpuno novi svijet kreativnosti, produktivnosti i mogućnosti, zahvaljujući vještačkoj inteligenciji koja vam pomaže da se bolje snađete u svom okruženju. Novi način pretraživanja, nazvan Circle to Search, omogućava vam da zaokružite elemente na slikama dok listate omiljene društvene mreže, koristeći S Pen olovku ili prst, i odmah dobijete rezultate pretrage na Google-u. Osim toga, sada možete sastavljati tekstualne poruke koristeći AI asistenta za ćaskanje, Chat Assist, prilagođavajući vaš ton profesionalnom, prijateljskom ili zvaničnom. Bez obzira da li pišete složen dokument ili brzinski zapisujete nešto, Note Assist će vam olakšati rad jer omogućava da počnete sa pisanjem, a zatim sve formatirate u pregledan tekst. Također, prilikom traženja starih bilješki, nove naslovne strane prikazuju se kao kratki pregled, čime se olakšava pronalaženje traženih informacija.

Najbolja kamera u klasi

Samsung Galaxy S24 Ultra dokazuje svoju reputaciju kao telefon sa najboljom kamerom na tržištu zahvaljujući sistemu od 5 impresivnih kamera: širokougaona od 200 MP, kamera od 50 MP sa 5x optičkim zumom i 10x optičkim hibridnim zumom, ultraširoka kamera od 12 MP, kamera od 10 MP sa 3x optičkim zumom i selfie kamera od 12 MP.

Foto: PR / Predstavljamo vam najboljeg personalnog asistenta - Samsung Galaxy S24 Ultra

Sa najviše megapiksela na jednom pametnom telefonu i AI obradom, svaka slika koju snimite sa Galaxy S24 Ultra postavlja novi standard kvaliteta. Nova ProVisual tehnologija prepoznaje objekte i poboljšava boje, smanjuje šum i ističe svaki detalj, čineći vaše fotografije izuzetno kvalitetnim.

Dizajn prilagođen svakom ukusu

Pored impresivnih performansi koje omogućavaju potpuno novo iskustvo korištenja i otkrivaju svijet najnaprednije tehnologije, Samsung Galaxy S23 Ultra se može pohvaliti i elegantnim dizajnom.

Foto: PR / Predstavljamo vam najboljeg personalnog asistenta - Samsung Galaxy S24 Ultra

Prepoznatljivi oblik Ultra modela sa oštrim ivicama, kućište od titanijuma i ekran od 6,8 inča čine ovaj telefon vizuelno privlačnim. Nova Corning Gorilla Armor stakla štiti ekran od ogrebotina, čuvajući uređaj da izgleda kao nov. Također, Galaxy S24 Ultra poseduje IP68 oznaku otpornosti na vodu i prašinu, omogućavajući vam da uređaj koristite bez brige čak i u vlažnim uslovima.

Ovaj model dolazi u prelijepim, sofisticiranim bojama - titanij siva, titanij crna, titanij ljubičasta i titanij žuta. Inspirisane prirodnim elementima, svaka od ovih boja je obogaćena nježnim satenom, dajući telefonu luksuzan izgled koji će sigurno privući pažnju.

Više informacija potražite na linku.

[1] Samsung ne daje nikakva obećanja, osiguranja niti garancije u pogledu tačnosti, potpunosti ni pouzdanosti rezultata dobijenih AI funkcijama. Prijava na Samsung Account može biti potrebna za korištenje određenih Samsung AI funkcija. Galaxy AI funkcije bit će dostupne besplatno najmanje do kraja 2025. na podržanim Samsung Galaxy uređajima.

Kopirati
Drag cursor here to close