Ujedinjene dvije čuvene galaksije

Samsung i Ratovi zvijezda će obradovati fanove posebnim izdanjem Note10+

Suradnjom s produkcijskom kućom Lucasfilm i izdanjem koje sadrži posebno dizajniran telefon, masku, značku namijenjenu kolekcionarima, S Pen olovku i bežične slušalice ujedinjene su dvije galaksije.
Sci-Tech / Tehnologija | 20. 11. 2019. u 13:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U susret nastavku legendarnog filmskog ostvarenja ''Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera'', čija je premijera zakazana za prosinac ove godine, tvrtka Samsung Electronics je predstavila posebno izdanje modela Galaxy Note10+.

Suradnjom s produkcijskom kućom Lucasfilm i izdanjem koje sadrži posebno dizajniran telefon, masku, značku namijenjenu kolekcionarima, S Pen olovku i bežične slušalice ujedinjene su dvije galaksije. Osim toga, paket dolazi s posebnim temama, animacijama, ikonicama i melodijom koje će kod svih fanova čuvene franšize pokrenuti euforiju.

Od lansiranja u kolovozu ove godine, pametni telefoni Note10+ učilini su milijune ljudi širom planeta produktivnijim i kreativnijim. Model koji je istovremeno i pravo umjetničko djelo, kombinira impresivan dizajn i snažne performanse s efikasnim alatkama i vrhunskom kamerom. Predstavljanjem posebnog izdanja, Samsung će inspirirati fanove legendarne franšize da zabilježe sve svoje trenutke. Za više detalja o posebnom izdanju, pogledajte OVDJE.

Galaxy Note10+ Star Wars™ posebno izdanje bit će dostupno na odabranim tržištima od 10. prosinca. Suradnja dvije galaksije najavljena je u listpadu, dok je nastavak uslijedio u vidu mini filma u čijem je fokusu dječak koji želi udomiti napuštenog psa. Pas neodoljivo podsjeća na kultnog Chewbacca i dječak tijekom trajanja filma, koristeći Samsung nosive uređaje, poput Galaxy Note10, Note10+, Watch Active2 i Tab S6, pokušava uvjeriti obitelji da ga usvoje. 

Posebno izdanje bit će dostupno na tržištima Australije, Danske, Finske, Njemačke, Hong Konga, Rusije, Španjolske, Švedske, Turske, UAE, Velike Britanije i SAD-a.

 

Kopirati
Drag cursor here to close