Galaxy AI je stigao

Samsung Galaxy S24 serija svečano predstavljena u Bosni i Hercegovini

Novi Samsung flagship telefoni Galaxy S24, S24+ i S24 Ultra sa svojim inovativnim kamerama i brzim procesorom na tržištu Bosne i Hercegovine do 30. siječnja dostupni su za prednarudžbe, koje donose posebne uštede
Sci-Tech / Tehnologija | 24. 01. 2024. u 12:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samsung Galaxy S24 serija pametnih telefona, osvježena vještačkom inteligencijom (AI), svečano je predstavljena u Bosni i Hercegovini pod sloganom "Galaxy AI je stigao". Nova serija s inovativnim funkcijama privukla je veliku pažnju i izazvala oduševljenje gostiju promocije u Sarajevu.

Na službenom predstavljanju gosti su, samo šest dana nakon svjetske promocije, imali priliku isprobati Samsung uređaje koji nas uvode u novu eru mobilnih telefona i osnažuju naše svakodnevno iskustvo korištenja.

Koktel radionica pod vodstvom majstora Edisa Duvnjaka bila je zabavna prilika ne samo da nauče kako pripremiti vrhunske napitke, već i da iskuse nove nivoe kreativnosti bilježenjem tih trenutaka uz pomoć novih Galaxy AI funkcija legendarne S serije.

Foto: PR / Samsung Galaxy S24 serija svečano predstavljena u Bosni i Hercegovini

"Pametni telefoni postaju glavna točka pristupa vještačkoj inteligenciji, a Samsung Galaxy AI je stigao prvi, kao iskra koja osvjetljava nove mogućnosti", poručio je Senad Šabanović, iz kompanije Samsung i predstavio zvijezde večeri - Samsung Galaxy S24, Galaxy S24+ i Galaxy S24 Ultra.

Foto: PR / Samsung Galaxy S24 serija svečano predstavljena u Bosni i Hercegovini

Osmišljeni da unaprijede komuniciranje na različitim jezicima, ali i omoguće stvaranje vlastitih remek djela u oblasti fotografije i videa, ovi uređaji su osnaženi inteligentnim tehnologijama koje će postati najpouzdaniji partner korisnika u svakodnevnim avanturama.

Istaknuto je da je ovo početak treće etape mobilnih telefona. Prva je bila dolazak interneta na telefone, druga etapa bila je ugrađivanje vrhunskih kamera sistema, a Samsung Galaxy S24 pokreće treću etapu, a to je etapa vještačke inteligencije na mobilnim telefonima.

Foto: PR / Samsung Galaxy S24 serija svečano predstavljena u Bosni i Hercegovini

Večer ispunjena uzbuđenjem završena je uz poruke da ljudi uz pomoć vještačke inteligencije mogu transformirati budućnost na bolje.

Novi Samsung flagship telefoni Galaxy S24, S24+ i S24 Ultra sa svojim inovativnim kamerama i brzim procesorom na tržištu Bosne i Hercegovine do 30. siječnja dostupni su za prednarudžbe, koje donose posebne uštede. Više informacija potražite na linku.

Kopirati
Drag cursor here to close