Za ljubitelje Samsunga

Samsung Galaxy S11 u tri veličine i pet varijanti

Evan Blass piše o novoj Samsungovoj Galaxy S11 seriji smartphonea koja bi na tržište trebala doći u tri različite veličine zaslona i ukupno pet različitih inačica ovisno o podršci za 5G mreže.
Sci-Tech / Tehnologija | 10. 11. 2019. u 21:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Evan Blass vraća se s još jednim predviđanjem, ovaj put informacije se odnose na buduću Samsungovu Galaxy S11 seriju pametnih telefona.

Blass spominje tri različite veličine za Galaxy S11 seriju, model s veličinom zaslona od 6,2 ili 6,4 inča, zatim model s zaslonom od 6,7 inča te model s 6,9-inčnim zaslonom.

Sva tri modela trebala bi imati zakrivljene zaslone neovisno o njihovoj veličini, javlja Bug.

Dva manja modela navodno bi trebala biti ponuđena u inačicama s podrškom samo za 4G LTE mreže i u inačicama koje podržavaju i 5G mreže, dok će najveći model biti dostupan samo u inačici s istodobnom podrškom i za 4G LTE i za 5G mobilne mreže.

Dakle južnokorejska tvrtka bi na tržištu mogla ponuditi ukupno pet različitih inačica u sklopu Galaxy S11 serije pametnih telefona.

Druge glasine spominju kako bi Samsung na Galaxy S11 uređaje trebao donijeti drugu generaciju svojeg 108-megapikselnog senzora za glavnu kameru te periskopsku kameru s 5x optičkim zumiranjem. Kao čipovi za Samsung Galaxy S11 seriju spominju se Exynos 9830 i Qualcommov Snapdragon 865 čip. Galaxy S11 serija uređaja na tržištu se očekuje negdje krajem veljače iduće godine.

Kopirati
Drag cursor here to close