Neum

Predstavljen koncept LANACO SaaS platforme na Network 9 konferenciji

Na predavanju, predstavljena je LANACO SaaS platforma koja omogućava kompanijama da dobiju pristup savremenim softverskim rješenjima namijenjenim različitim vertikalama biznisa, a koji su ranije zahtijevali značajna IT ulaganja za instalaciju i kori
Sci-Tech / Tehnologija | 28. 03. 2019. u 12:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na ovogodišnjoj NetWork 9 konferenciji koja se održava u Neumu menadžer sektora za razvoj poslovanja kompanije LANACO Dragan Ninić predstavio je LANACO autentični pristup kreiranja sopstvene digitalne poslovne platforme u SaaS modelu distribucije. 

Na predavanju, predstavljena je LANACO SaaS platforma koja omogućava kompanijama da dobiju pristup savremenim softverskim rješenjima namijenjenim različitim vertikalama biznisa, a koji su ranije zahtijevali značajna IT ulaganja za instalaciju i korištenje. 

Predstavljeni su LANACO proizvodi, kao što su EduIS, EcoOne, SoHo, Station24, Careoll i App Fusion koji su dio LANACO SaaS platforme. 

Korištenjem LANACO SaaS platforme omogućena je besprijekorna integracija sa drugim poslovnim sistemima, povećava se korporativna komunikacija i poboljšava poslovna agilnost, što je posebno važno za poduzeća koja pokrivaju različite industrije. Također, ovakav pristup osigurava kvalitetno izmiještanje kritičnih IT kapaciteta i povećanje vremena u kome će se poduzeća posvetiti svojoj core djelatnosti. 

Na NetWork konferenciji, sudionici su imali priliku posjetiti još dva predavanja LANACO kompanije. Predavanje na temu “AppFusion – razvoj ESB rješenja na .NET Core platformi i “Going SaaS, making choices”. 

LANACO je i ove godine za sudionike izlaganja pripremio nagrade, te će najsretniji posjetitelji ovih izlaganja biti u mogućnosti da osvoje Samsung Galaxy satove.

Kopirati
Drag cursor here to close