Code Hub Mostar

Predstavljanje zbornika radova Web3 blockchain u Bosni i Hercegovini

Sci-Tech / Tehnologija | 20. 02. 2024. u 13:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U svijetu brzog tehnološkog razvoja, prošlog proljeća održana je naučno-stručna konferencija Web3 & Blockchain u Bosni i Hercegovini u organizaciji Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke i INTERA Tehnološkog Parka.

Autori iz različitih sektora predstavljali su najnovija istraživanja i studije iz područja web tehnologija i blockchaina. Njihovi radovi sažeti su u Zborniku radova, čiji su izdavači upravo Federalno ministarstvo obrazovanja i nauke i INTERA Tehnološki Park, koji će biti predstavljen javnosti 26. veljače. u 12 sati.

Ovaj zbornik donosi raznolike perspektive i nova saznanja koja će oblikovati smjer budućeg razvoja digitalnih inovacija. Obuhvaća širok spektar tema vezanih uz primjenu web3 i blockchain tehnologije u različitim sektorima, kao što su financije, znanost, zaštita intelektualnog vlasništva, javna uprava, energetika, logistika i proizvodnja.

Zbornik radova će predstaviti, mr. sc. Jasmin Branković, dr. sc. Ana Dujmović, mag. iur. Onahti Čerkez, dipl. oec. Vedran Šimunović.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na predstavljanju Zbornika radova s naučno-stručne konferencije “Web3 & Blockchain” prijavite se na linku i pridružite se događaju u ponedjeljak 26.2.2024. godine s početkom u 12 h u Code Hub-u u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close