Preklopni model

Otkrivene specifikacije Xiaomi Mix Fold 4 mobitela - stiže zvijer!

Na popularnoj društvenoj mreži Weibo nedavno je procurila lista specifikacija za nadolazeći Mix Fold 4
Sci-Tech / Tehnologija | 13. 03. 2024. u 10:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Xiaomi je još jednom iznenadio svoje obožavatelje najavom svog najnovijeg preklopnog pametnog telefona.

Nakon uspješnog lansiranja Mix Fold 3 prošlog ljeta, kompanija radi na nadogradnji koja će nositi ime Mix Fold 4, a očekuje se da će stići na tržište tokom ljeta ove godine.

Na popularnoj društvenoj mreži Weibo nedavno je procurila lista specifikacija za nadolazeći Mix Fold 4, koja je otkrila neke značajne detalje o ovom preklopnom uređaju.

Jedna od najistaknutijih promjena u dizajnu je smanjenje nabora na preklopnom ekranu u odnosu na prethodnika, što bi trebalo poboljšati korisničko iskustvo.

Nadalje, Mix Fold 4 će podržavati dvosmjernu satelitsku komunikaciju, čime će korisnicima omogućiti još veću pouzdanost i pokrivenost signala. Osim toga, uređaj će biti opremljen IP certifikatom za otpornost na vodu, što će ga učiniti izdržljivijim u različitim uvjetima korištenja.

Također, dolazi s prilagođenim linearnim x-axis vibracionim motorom koji će dodatno poboljšati taktički osjećaj prilikom korištenja uređaja. Što se tiče izrade, Mix Fold 4 će biti težak između 220 i 240 grama, a šarka će biti dodatno ojačana radi veće izdržljivosti.

Što se tiče performansi, Mix Fold 4 će biti opremljen impresivnih 16 GB RAM-a i 1 TB internog prostora za pohranu, što će korisnicima pružiti dovoljno snage i prostora za multitasking i pohranu svih svojih sadržaja.

Baterija kapaciteta najmanje 5.000 mAh podržavat će brzo žičano punjenje od 100W, osiguravajući dugotrajnu autonomiju baterije bez čekanja na punjenje.

Što se tiče kamere, Mix Fold 4 će imati impresivnu glavnu kameru od 50 MP, kao i nova periskopska sočiva za još bolje optičko zumiranje. Očekuje se i ultraširoka kamera, te vjerojatno i druga telephoto kamera kako bi korisnici imali raznolike mogućnosti za snimanje svojih trenutaka.

Pod haubom, očekuje se da će Mix Fold 4 pokretati Qualcommov Snapdragon 8 Gen 3 procesor, obećavajući brže performanse i efikasniju obradu podataka.

Gledajući sve specifikacije, čini se da će Mix Fold 4 biti dostojan nasljednik svog uspješnog prethodnika, donoseći korisnicima još više inovacija i poboljšanja u svijetu preklopnih pametnih telefona.

Kopirati
Drag cursor here to close