Kaže Apple analitičar

Osvježeni iPad Pro stiže tek 2024. godine

Budući da iPad Pro nije vizualno osvježen od 2018., korisnici s nestrpljenjem iščekuju neku značajnu promjenu. Prema Marku Gurmanu, to bi se moglo dogoditi sljedeće godine.
Sci-Tech / Tehnologija | 24. 01. 2023. u 10:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je Apple prije nekoliko mjeseci predstavio iPad Pro s M2 SoC-om, njihov najjači tablet i dalje ima dizajn iz 2018. godine.

No, prema izvješću Bloombergovog reportera i Appleovog dugogodišnjeg analitičara, Marka Gurmana, to bi se moglo promijeniti u 2024. godini.

Naime, Gurman je u svom recentnom izdanju Power On biltena najavio da će ova godina biti ''slaba'' kad je riječ o iPadu.

Međutim, stvari će postati značajno ''uzbudljivije'' u 2024. godini, prenosi Bug.

''Ne vidim da će 2023. stići ikakva veća ažuriranja početnih iPad mini i iPad Air modela. iPad Pro sigurno neće dobiti ništa vrijedno spomena ove godine. Umjesto toga, sljedećeg se proljeća sprema velika nadogradnja iPada Pro, uz osvježeni dizajn i OLED zaslone'', tvrdi Gurman.

Trenutno nije poznato kako će izgledati osvježeni iPad Pro, no ako je za suditi prema prijašnjim glasinama, aluminijski jednodijelni dizajn mogao bi biti zamijenjen staklenom ''stražnjicom''.

Govorilo se i o dugo očekivanoj podršci za MagSafe, a o OLED zaslonu počelo se ''šuškati'' tek u prosincu prošle godine.

Kopirati
Drag cursor here to close