Za ljubitelje jabuke

Nova serija SE iPhone uređaja mogla bi oduševiti tržište

Nova serija SE iPhone uređaja mogla bi oduševiti tržište, posebice sve one koji vole mobitele s jabukom.
Sci-Tech / Tehnologija | 04. 03. 2024. u 15:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovogodišnje inovacije u svijetu Apple pametnih telefona obećavaju iznenađenja za korisnike.

U rujnu ove godine, tvrtka planira predstaviti čak četiri nova modela iz serije iPhone 16, a uz to, najavljuje i značajne softverske promjene u nadolazećoj verziji iOS-a.

Fokus će biti stavljen na implementaciju generativne umjetne inteligencije, koja će biti značajno prisutna u iPhone uređajima.

Četvrta generacija pristupačnijih uređaja

Osim toga, postoji naznaka da bi Apple mogao izbaciti još jedan model pametnog telefona ove godine. Govori se o četvrtoj generaciji pristupačnijeg uređaja iz serije SE.

Iako su neki pretpostavljali da bi tvrtka mogla odustati od ovog modela, čini se da postoji stabilno tržište za njega, pa se spremaju za lansiranje novog modela, SE 4.

Unatoč nedostatku službenih informacija od strane Applea, spekulacije sugeriraju da bismo ovaj uređaj mogli vidjeti ili ove ili sljedeće godine.

Posljednjih dana prošlog tjedna, procureli su renderi iPhonea SE 4, pružajući nam uvid u mogući dizajn uređaja.

Izgleda da će SE 4 imati suvremeniji dizajn u usporedbi s prethodnom generacijom, s odsutnošću Home tipke koja će biti zamijenjena hardverskim urezom. Ovaj urez će kućiti selfie kameru i FaceID tehnologiju za otključavanje telefona pogledom.

Karakteristike

Što se tiče ostalih karakteristika, SE 4 će imati 6,1-inčni ekran i USB-C priključak. Fotografije također otkrivaju jednu stražnju kameru, uz bljeskalicu, javlja Tech Times.

Dok se ne spominje podrška za 5G, smatra se da bi Apple vjerojatno uključio tu opciju, budući da je standard u današnjim pametnim telefonima.

Trenutno nema informacija o hardveru, ali prema dosadašnjem trendu, može se očekivati da će koristiti najnoviju ili prethodnu generaciju hardvera.

Sada je pitanje kada će Apple službeno predstaviti SE 4 - hoće li to biti ove ili sljedeće godine.

Kako je riječ o pristupačnom Appleovom telefonu s modernim dizajnom, velikim ekranom i snažnim hardverom, očekuje se da će postići visoku potražnju među korisnicima.

Kopirati
Drag cursor here to close