Zanimljivo

Microsoft otkrio naziv novog izdanja Windowsa

Čini se da nećemo još neko vrijeme vidjeti Windowse 12. Microsoft je otkrio da će se nova verzija njihovog operacijskog sustava zvati Windows 11 24H2.
Sci-Tech / Tehnologija | 12. 02. 2024. u 16:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Microsoft je potvrdio da će nadolazeće izdanje Windowsa čiji se izlazak očekuje ove jeseni, biti nazvano Windows 11 24H2, a ne Windows 12 kako se ranije nagađalo.

Ova informacija zamijećena je u dnevniku promjena (changelog) nadogradnje na preglednu (preview) verziju aktualnog operacijskog sustava.

Mnogi su, naime, nagađali da će nadolazeće izdanje Microsoftovog operacijskog sustava, koje će inače biti temeljeno na novoj verziji Windowsove platforme Germanium, biti izdano kao Windows 12 zbog velikog fokusa na integraciju s raznoraznim AI značajkama, javlja Bug.

Usprkos tome što to ipak neće biti slučaj, to ne znači da nadolazeća verzija Windowsa 11 24H2 neće sadržavati velike promjene, među kojima će, naravno, biti i već spomenute AI značajke koje bi trebale poboljšati korisničko iskustvo.

Kako prenosi Windows Central, odluka Microsofta da se zadrži još na Windowsima 11, povoljnija je za trenutne korisnike koji će tako moći lako ažurirati svoj sustav na novu verziju.

Kopirati
Drag cursor here to close