Za ljubitelje Applea

MacBook sa sklopivim zaslonom ulazi u proizvodnju 2027.

Dugogodišnji Appleov analitičar, Ming-Chi Kuo, objavio je da Apple započinje masovno proizvoditi MacBook sa sklopivim zaslonom 2027. godine
Sci-Tech / Tehnologija | 11. 03. 2024. u 09:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već se preko dvije godine govori da Apple navodno radi na MacBooku sa sklopivim zaslonom.

Te je navode prvi objavio Ross Young, izvršni direktor i analitičar Display Supply Chain Consultantsa, a kasnije potvrdio Bloombergov reporter Mark Gurman, o čemu smo pisali još u veljači 2022.

Iako su glasine o MacBooku sa sklopivim zaslonom ostale u sjeni Appleovog nedavno predstavljenog naglavnika i ostalih noviteta koji su u međuvremenu stigli na tržište, sada se cijela priča opet osvježila.

Naime, dugogodišnji Appleov analitičar, Ming-Chi Kuo, objavio je na X-u da Apple nije zaboravio na sklopivi MacBook te je otkrio kada se očekuje početak njegove proizvodnje, javlja Bug.

''Nedavno sam primio mnogo upita o tome planira li Apple masovno proizvoditi sklopivi iPhone ili iPad 2025. ili 2026. godine.

Moje posljednje istraživanje pokazuje da je trenutno jedini Appleov sklopivi proizvod s jasnim rasporedom razvoja 20,3-inčni MacBook za kojeg se očekuje početak masovne proizvodnje 2027. godine'', navodi Kuo.

Kuo nije objavio dodatne informacije, ali još je otprije poznato da bi se zapravo trebalo raditi o hibridu iPada i MacBooka koji će imati dvostruki zaslon bez fizičke tipkovnice i trackpada.

To znači da će se sva navigacija i tipkanje odvijati na zaslonu osjetljivom na dodir, što će svakako biti veliki novitet u Appleovom portfelju proizvoda.

 

Kopirati
Drag cursor here to close