Odluka Vijeća ministara

Još 8 milijuna KM za digitalizaciju bh. javnih RTV servisa

Na ovaj način se 8.750.000 KM usmjerava za nabavku opreme potrebne za realizaciju Projekta digitalizacije Javnih radiotelevizijskih servisa Bosne i Hercegovine
Sci-Tech / Tehnologija | 24. 07. 2018. u 15:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Antena / Foto: Bljesak.info

Vijeće ministara (VM) BiH, na prijedlog Ministarstva komunikacija i prometa, donijelo je Odluku o korištenju prenesenih namjenskih sredstava uplaćenih na ime dodijeljene dozvole za univerzalne mobilne telekomunikacijske sustave, koju je predložilo Ministarstvo komunikacija i prometa.

Na ovaj način se 8.750.000 KM usmjerava za nabavku opreme potrebne za realizaciju Projekta digitalizacije Javnih radiotelevizijskih servisa Bosne i Hercegovine, stoji u priopćenju VM BiH.

Na prijedlog Ministarstva komunikacija i prometa, Vijeće ministara BiH donijelo je i Odluku o upotrebi dijela akumuliranog viška prihoda nad rashodima Regulatorne agencije za komunikacije Bosne i Hercegovine za financiranje Projekta digitalizacije.

Kako navode u priopćenju sa sjednice, sredstva u iznosu 10,6 milijuna KM bit će iskorištena za nabavku opreme za finalizaciju Projekta digitalizacije javnih radiotelevizijskih servisa Bosne i Hercegovine.

Kopirati
Drag cursor here to close