Influenceri na aparatima

Jennifer Aniston otvaranjem Instagram profila srušila rekord najbržega milijuna

"Moji me prijatelji zovu Jen", napisala je glumica u opisu profila.
Sci-Tech / Tehnologija | 16. 10. 2019. u 10:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR  / Jennifer Aniston

Holivudska miljenica Jennifer Aniston (50) na oduševljenje mnogih obožavatelja je napokon posustala i otvorila - profil na Instagramu. Glumica je tvrdila da nikada neće otvoriti profil na ovoj popularnoj društvenoj mreži, ali čini se da na kraju ipak nije mogla odoljeti.

U opis profila je napisala: "Moji me prijatelji zovu Jen". Nakon tek jedne objave, Aniston je prikupila zavidnih 6.3 milijuna pratitelja. Njezina prva fotka prikazuje glumačku postavu iz kultnih "Prijatelja", a kraj objave stoji: "A sada smo i instagramski prijatelji. Hej, Instagram!" Šestorka iz najpopularnijeg sitcoma - Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Lisa Kudrow i Matthew Perry, osigurala je Aniston više od nevjerojatnih osam milijuna "lajkova" i to samo u sedamnaest sati, koliko je prošlo od njezine prve objave na mreži.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM

Objavu dijeli Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Glumica je brzo shvatila i Instagram priče pa ih je uskoro nekoliko i podijelila. Čini se da svojih 6 milijuna pratitelja duguje i mnogim zvjezdanim kolegama koji su na svojim profilima podijelili činjenicu da se Aniston priključila obitelji Instagrama.

Mnoge su joj kolegice i kolege, poželjeli i dobrodošlicu. Među njima je bila i legendarna country pjevačica Dolly Parton, prenose agencije.

Brojni obožavatelji zbog tehničkih problema na društvenoj mreži jedno vrijeme nisu mogli "pratiti" profil simpatične glumice, a oglasio se i glasnogovornik Instagrama. "Svjesni smo da su pojedini korisnici Instagrama naišli na nemogućnost praćenja profila Jennifer Aniston. Količina zanimanja je nevjerojatna" kazao je Page Six.

Aniston je otvaranjem profila usput malo "srušila" Instagram, a čini se i rekord po pitanju tko će prvi do milijun pratitelja. Iako Guardian piše da je glumica u prvih sat vremena privukla 116 tisuća pratitelja, ta se brojka kroz slijedećih pet sati značajno povećala. Aniston je prikupila 1.4 milijuna pratitelja u pet sati od prve objave, čime je prestigla dosadašnje rekordere - princa Harryja i Meghan Markle, piše portal TW News.

Informacija još nije službeno potvrđena, pa tako na Guinessovom profilu stoji članak od ožujka ove godine prema kojemu su Vojvotkinja od Sussexa i princ Harry rekorderi po ovom pitanju.

 

Kopirati
Drag cursor here to close