Prve najave

iPhone 15 navodno će biti izrađen od titana i imat će zaobljene rubove

Kućište od titana trebalo bi značajno 'olakšati' novi iPhone, a zaobljeni rubovi na stražnjoj strani, trebali bi pridonijeti udobnosti prilikom korištenja.
Sci-Tech / Tehnologija | 22. 11. 2022. u 16:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Popularni leaker poznat na Twitteru kao Shrimp, objavio je da Apple značajno planira osvježiti dizajn cijele iPhone 15 serije mobitela, počevši od samog materijala kućišta.

Naime, navodi se da će novi iPhone modeli imati kućište napravljeno od titana te da će njihova stražnja strana imati zaobljene rubove.

''Prema prvim informacijama koje imam, iPhone 15 će imati novi dizajn rubova. Kut stražnjeg ruba, kao što je istaknuto na slikama, bit će zaobljen i više neće biti četvrtast. Materijal će također biti titan'', napisao je Shrimp na Twitteru.

Dakle, novi dizajn rubova trebao bi sličiti onome na sad već ''prastarom'' iPhoneu 5C – prednja strana ravna, a stražnja zaobljena, javlja Bug.

Ako se Apple uistinu odluči na takav dizajn, to znači da će novi iPhone 15 biti udobniji za korištenje, posebice ako se u obzir uzme i kućište od titana, koje bi trebalo biti osjetno lakše.

Iako leaker napominje da je još prerano da bi se ove promjene potvrdile, Appleov MacBook i Mac mini imaju sličan dizajn, pa bi se to vrlo lako moglo prenijeti i na iPhone 15 seriju mobitela, prenosi GSM Arena.

Kopirati
Drag cursor here to close