Poziv programerima

Huawei dijeli više od milijun dolara za najbolje pametne aplikacije

Kako ističu iz Huaweija, ova platforma, osim korisnicima, donosi proboj na svjetsku programersku scenu brojnim developerima što potvrđuju i brojke od 10.000 prijavljenih rješenja od gotovo 10.000 programera.
Sci-Tech / Tehnologija | 29. 06. 2022. u 18:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Huawei je uputio poziv programerima diljem svijeta u sklopu trećeg izdanja natjecanja Huawei Global App Innovation Contest (Apps UP). Pozivaju programere da se registriraju i pokažu svoje ideje i vještine stvaranjem aplikacija na temu "Zajedno inoviramo".

Najbolje aplikacije koje korisnicima donose besprijekorno i inovativno iskustvo bit će nagrađene s ukupno više od milijun dolara.

Kako ističu iz Huaweija, ova platforma, osim korisnicima, donosi proboj na svjetsku programersku scenu brojnim developerima što potvrđuju i brojke od 10.000 prijavljenih rješenja od gotovo 10.000 programera.

Ovo je natjecanje aktivno sad već treću uzastopnu godinu, rekao je Wang Yue, predsjednik Huawei Consumer Cloud Service Application Ecosystem BU, na eventu otvaranja procesa prijava.

 Huawei se nada da će na globalnoj razini udružiti vještine programera kako bi donio pametne aplikacije i značajke u svoje uređaje za sve korisnike širom svijeta, za digitalnu budućnost koja počinje sada.

Natjecanje koje je istovremeno pokrenuto u gotovo cijelom svijetu, uz najbolju aplikaciju, najbolju igru, najbolju aplikaciju društvenog utjecaja, nagradu za najbolju aplikaciju koja pokriva širi spektar potreba i nagradu Tech Women's, ove godine u natjecateljskoj regiji Kina dodaje i nagradu za najbolju inovaciju Huawei mobilnih usluga (HMS).

Kako ističu u Huaweiju, ova kategorija potiče razvojne programere da stvaraju aplikacije koje će integrirati nove mogućnosti i usluge HMS-a. Također, nova kategorija i nagrada Student Innovation Award, odaje priznanje izvanrednim studentskim programerima koji prikazuju inovativne radove obogaćene iskustvom umjetne inteligencije, javlja Zimo.

Osmišljene su i posebne nagrade za neke natjecateljske regije u svrhu lokalizacije ekosustava HMS-a, uključujući najbolju arapsku aplikaciju u natjecateljskoj regiji Bliskog istoka i Afrike, nagradu za najbolju inovaciju u igri u regiji Latinske Amerike i AppGallery Rising App Star u regiji azijsko-pacifičkog natjecanja.

Natjecatelji će, uz bogati nagradni fond, moći osvojiti i neke druge nagrade i mogućnosti koje inače nisu dostupni. 

Registracije su započele 24. lipnja i trajat će sve do 9. listopada, a dodatne informacije mogu se pronaći na službenim stranicama natjecanja.

Kopirati
Drag cursor here to close