LOADING

Regionalni centar gaming industrije

Tijekom dvodnevnog događaja Sarajevo će postati regionalni centar gaming industrije, a program će biti upotpunjen raznovrsnim predavanjima, radionicama i prezentacijama.
Sci-Tech / Tehnologija | 18. 09. 2019. u 16:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon nedavno održane press konferencije gdje je ujedno i predstavljena LOADING game development & animation conference powered by Telemach u prodaju su puštene karte koje se mogu kupiti putem online servisa kupikartu.ba. Loading će biti održan u Sarajevu, u hotelu Hills 5. i 6. listopada 2019.

Tijekom dvodnevnog događaja Sarajevo će postati regionalni centar gaming industrije, a program će biti upotpunjen raznovrsnim predavanjima, radionicama i prezentacijama. Organizatori ovog događaja istaknuli su kako će svi oni koji se odluče prisustvovati ovoj konferenciji moći uživati u jedinstvenom i izuzetno bogatom sadržaju koji će upotpuniti govornici koji dolaze iz BiH, regije, ali i svijeta.

Svoje sudjelovanje kao keynote govornici potvrdili su Damir Durović (HR) iz Reboota - CEO jedne od najprestižnijih game development konferencija u Europi, Anto Juričić Tony (KAN) iz Digital Domaina – jednog od najvećih kreatora 3D dublera u svijetu blockbuster filma. Mateja Stanković, game designer kod najpoznatijeg izdavača računarskih i video igara na svijetu - Ubisoft Entertainmenta. Simon Wilkinson (UK) iz BRiGHTBLACKa koji je od Cineuropa proglašen kao ''jedan od najistaknutijih imena u Europi koji se bavi VR-om'', Hasan Bajramović (BiH) 3D karakter artista – jedan od stotinu najutjecajnijih svjetskih 3D umjetnika – kreator najboljih modela u svijetu gaminga.

Sudjelovanje su potvrdili i Ivan Ramadan(BiH) iz AI Interactive – filmmaker i video gejmer koji je nagrađivan više od 26 puta, a čija igra je nedavno predstavljena na Appleovom Arcadeu na prezentaciji novog modela Iphone 11. Admir lizZard Salkanovich – Profesionalni esport gejmer, Amela Dedić – Nsoft, Amar Zubčević – suosnivač AI Interactive, Damir Halilović - Prime Time, Leo Tot – Reboot, Nejira Kadrić - Prime Time, Semir Vesković - IT Academy, Ajla Sukrija - 3D Animator, Minja Mirvić - Jurist, dizajner video igara, Nedžad Šahović - JaK Studio, Abid Bećirević - Prime Time, Zahid Lagumdžić – Freelancer, Myra Appannah – BRiGHTBLACK, Emir Cogo - Elektrotehnički fakultet Sarajevo i mnogi drugi.

Drugog dana konferencije bit će organiziran Loading Gaming Colosseum – turnir,  na kom će svoje snage odmjeriti gejmeri i youtuberi: Adnan Bro, Braco Gajić, CeriX, Imperator FX, Suarez16, Nugato, Nuni, Iggy Plejer uz komentare nevjerojatnog i svima dobro poznatog gejmera – Baka Prase. Dva natjecatelja za sada predstavljena su kao Big Bang Surpise, a uskoro će biti predstavljena i njihova imena. Igrači će se međusobno natjecati u najpopularnijim i najtežim igrama, ali će se sukobiti i protiv Loadingovog Super Gejmera - nemilosrdnog neprijatelja nevjerojatnih gejming vještina s pod nazivom JOKER. Pobjednik Loading Gaming Colosseuma osvojit će nagradu u vrijednosti 10.000,00 KM.

Pored gore navedenog Konferencija će ponuditi i networking, te Indie Expo sajam gdje će svoje proizvode i radove predstaviti mnoge kompanije, studija i pojedinci.

Generalni partner ovog događaja je kompanija Telemach, a partneri UpTrend Marketing Solutions, Reboot, Connect Arena, Fortuna  E-Sports, te radiosarajevo.ba.

Za više informacija posjetite www.loading.ba, te društvene mreže facebook i instagram.

Kopirati
Drag cursor here to close