Zanimljivo

Facebook Messenger dobio zanimljivu opciju

Facebook uvođenjem administratora ili vratara u grupne razgovore nastoji poboljšati značajku koja u trenutnom stadiju podržava do 250 sudionika.
Sci-Tech / Tehnologija | 23. 03. 2018. u 13:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  

U jeku skandala s dilanjem podataka korisnika, Facebook i dalje nastavlja nadograđivati svoje aplikacije. Najnoviji dodatak dolazi u vidu nadogradnje za Messenger koji u najnovijoj verziji u grupne razgovore uvodi administratorske ovlasti.

Iako ovo možda zvuči kao velika stvar, riječ je o svojevrsnoj propusnici koju mora odobriti jedan od sudionika razgovora, s time da se bez nje ne može niti pristupiti razgovoru.

Facebook uvođenjem administratora ili vratara u grupne razgovore nastoji poboljšati značajku koja u trenutnom stadiju podržava do 250 sudionika, javlja Tportal.

Korisnici će nakon najnovije nadogradnje moći slati poveznice kojima se njihovi prijatelji mogu pridružiti grupnom razgovoru, naravno - nakon odobrenja administratora.

Opcija za 'provjeru na ulazu' se također može isključiti, a administratorske ovlasti već su dio druge aplikacije u Facebookovu vlasništvu - popularnog WhatsAppa.

Kopirati
Drag cursor here to close